1-5 winst op Bergeijk

1-5 winst op Bergeijk

Het was een echte zomeravond wedstrijd alleen ditmaal al s’middags gespeeld. Om 16.00u trapte Bergeijk en FC Eindhoven af voor het 1e oefenduel van de voorbereiding. Op de broeierige niet gesproeide kunstgrasveld lag het tempo vanaf het begin af aan laag. Het duurde dan ook lang voordat FC Eindhoven de score opende. Kort voor rust maakte (proef)spits Stevy Okitokandjo de 0-1. Twee minuten later kopte Seedorf uit een corner de 0-2 ruststand op het scorebord.

Na rust verving Smit doelman Swinkels. Maar de persoon verantwoordelijk voor de bediening van het scorebord was ook in de kleedkamer achter gebleven. Ondanks dat er nog een aantal keren gescoord werd bleef het scorebord 0-2 aangeven. Na 90 minuten (en vele wissels) had er echter een 1-5 eindstand op het scorebord moeten staan. Nadat Bergeijk 1-2 had gemaakt zorgde Seedorf, Eghan (op proef) en de Baar (op proef) uiteindelijk voor die uitslag.

Opstelling: Swinkels (46. Smit); Deville (56. Janssen), Seedorf (86. Drabbels), Loof (56. Simonse), Achenteh (56. Raaijmakers); Essikal (56. Carlone), Idzes (56. Eghan), Van den Boomen (56. Faber); Kyeremeh (56. De Baar), Okitokandjo (56. Leijdelmeijer/86. De Rooij), Kabangu (56. Marie)

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.