Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.237 Reactie(s)

 1. Avatar
  september 23, 2017

  Zo is dat Louwers
  Voetballen doe je op het veld en niet op de laptop

 2. Avatar
  september 23, 2017

  Goed en wel die voortreffelijke analyses van de diverse deskundigen. Ik heb vrijdagavond naar datavoetbal zitten kijken. Hoor ook de analyse van de coach bij omroep Brabant . Hij spreekt over balbezit zal best kloppen met data. Helaas kom ik niet kijken naar data, maar naar voetbal. Zo ingewikkeld is het toch niet. Zorgen dat je altijd een goal meer maakt dan de tegenstander. Doordat data het doel schijnt te zijn raken spelers verkrampt, het spontane en oppertunisme is weg en juist dat maakt voetbal boeiend. Wel, er is werk aan de winkel, zorgen dat we niet in degradatiegevaar komen. Over een plaats bij de eerste 8 of 9 durf ik alleen maar te dromen, maar goed dat kan ook mooi zijn. Ik groet u, tegenstander van datavoetbal als doel.

 3. Avatar
  september 23, 2017

  Uitstekende analyses van Jur, Henk en D-vlagger. Het was een veldoverwicht wat wij hadden ,door de tegenstander toegelaten, tegen een van de minste ploegen uit de Jupiler League. Zij moesten op karakter en vernuft deze wedstrijd naar zich toe trekken en dat is ze gelukt mede dankzij een uitstekende van Son en Vossebelt. Het ontbreekt ons aan creativiteit ( spelers die een actie maken, goede steekpass verzorgen of verrassend draaien met hun lichaam waardoor ze ruimte creĂ«ren) Onze vleugelspelers waren lam en Da Silva zorgde met zijn invalbeurt voor enige dreiging maar toen hij eindelijk de achterlijn haalde na een goede actie kapte hij toch nog naar zijn goede linkerbeen i.p.v. de voorzet met rechts te geven. Nu werd hij eenvoudig geblokt. De wissel Veltman (thomas) zorgde voor nog meer dreiging door het heel opportunistische spel en uit de scrimmages zou nog bijna de gelijkmaker vallen. De hoekschoppen van Branco waren van een pupillenniveau (zelfs mijn dochter van 15 legt ze strak op de penaltystip) en je zou toch zeggen na 10 mislukte corners zullen we iemand anders hem niet laten nemen? Horsten die weer paar keer goed de fout in ging door de bal simpel in te leveren aan de tegenstander en een linksback die volgens mij het symbool is van wat Eindhoven juist mist op het middenveld namelijk een creatieve en hardwerkende speler maar hij staat helaas op de verkeerde positie. De opstelling is op zich niet verkeerd en te billijken, de wissels waren begrijpelijk maar misschien iets te laat. Persoonlijk had ik in de rust al ingegrepen maar de vraag wordt de komende weken: Overschatten wij onze selectie en hebben wij gewoon niet meer kwaliteit of heeft onze Leeuw de poppetjes nog niet helemaal op scherp en kunnen wij met wat kleine wijzigingen de boel wel laten renderen. Zal hij durven ingrijpen op het middenveld en de matige vleugels? We zullen zien wat de analyse is na het zien van de beelden van onze technische staf. Voor de camera’s van Omroep Brabant kwam onze Leeuw gefrustreerd over en was dat niet zijn sterkste analyse maar zoals hij in de presentatiegids aangeeft. Ik ben hier om mezelf te ontwikkelen. Deze wedstrijden lenen zich daar uitstekend voor ! Laten we hopen dat wij in Alkmaar weer positief verrast worden 🙂

 4. Avatar
  september 23, 2017

  Ik vond dat er schrikbarend weinig kansen gecreëerd werden. Corners waren ook zeer matig en snapte de bedoeling niet van de halfhoge ballen die stuk voor stuk weggekopt konden worden door de eerste verdediger in de rij. Iemand met een gevoelig been moet de bal toch meestentijds wel panklaar op/in de buurt van een hoofd kunnen leggen zoals Dario vorig jaar vaak lukte.

 5. Avatar
  september 23, 2017

  Het gaar om winnen en liefst met leuk voetbal. Met dit ” voorzichtige ” voetbal zit dat er niet in.
  De in het ED geroemde ” as ” in niet in balans. In feite hebben we 3 stoppers want Branco speelt te ver naar achteren en de 2 middenvelders komen nooit in de 16 .
  Elk doelpunt tegen betekent vrijwel altijd puntenverlies.
  Het gevolg is dat Lieder te veel arbeid moet verrichten om scherp voor het doel te zijn.
  Vaak moet hij de aanval zelf opzetten en komt dan te laat voor het doel.
  Bij hoekschoppen trok Den Bosch alle spelers terug in de 16. Swinnen en de Schilder kozen er niettemin voor om ver van het vijandelijke doel een niemandsland te bezetten !!!!???????
  Er is nog veel werk aan de winkel .. maar er is hoop .

 6. Avatar
  september 23, 2017

  Ja. Maar tikt Kabangu die voorzet op 1 meter van de goal binnen, maakt iemand een goal uit die enorme scrimmage of suist die bal van Jellert van Landschoot binnen is het gevoel heel anders. Nee het oogde niet goed, maar de 2e helft was wel continu Eindhoven dat bepaalde.

 7. Avatar
  september 23, 2017

  Verliezen kan, maar het zwakke spel maakt het des te triester. Zwakke passing, traag tempo, weinig verrassingen, voorspellend terugspelen in plaats van opendraaien, spelers die elkaar in de weg lopen De 4-3-3 huisstijl toont zijn zwakheden zonder nummer 10 als ondersteuning van de spits, wanneer de vleugels moer vastzitten. Ach, het is mode, dat vleugelspelers afwisselend op links en rechts acteren. (Es machte kein Flauss aus) Waarom wacht onze Leeuw zo lang om een tactische wissel toe te passen? Misschien hoopte hij, dat het vanzelf goed komt. Inderdaad Tarik Kada was matig, maar Elton Karbangu was bedroevend, maar mocht blijven staan. Maar misschien gokte onze Leeuw op een doelpuntje van hem. En waarom de niet- specifieke buitenspeler Kyle, joker, de Silva brengen, terwijl een typische buitenspeler als Tibo van de Velde, die tenminste een man kan passeren op de bank zat? Of is van de Velde nog niet fit genoeg?
  Swinnen had een off-day, maar mocht lang blijven staan. Lichtpuntje was Herve Matthys.
  Volgende ronde, nieuwe kansen in de Hupliek.

 8. Avatar
  september 22, 2017

  Twente uit op 24 oktober 20.45u

  Dit moet voor veel supporters in Enschede zorgen.

 9. Avatar
  september 22, 2017

  Nou Boris je zegt het zelf al.
  Kada liet z’n man continu lopen en daar door zakte Maxim door het ijs.
  Wat ik veel erger vond is Horsten, dat het geen back is Ok Maar ook deze wedstrijd gewoon 4/5 ballen naar de tegenstander schieten.
  Dat is gebrek aan concentratie en niks anders, zullen we het maar niet hebben over het steeds weg laten lopen van z’n tegenstanders. Ik gun Loof wel een kans op de back plaats. Wat zei ik nu Loof ja Loof

 10. Avatar
  september 22, 2017

  De wijzen komen uit het oosten. Wellicht kan Wilfred, Padje, Maurice en Maikel iets opsteken van het pro Deo advies van, u vraagt, wij draaien, DJ tegenover een tegenstander, die 4-4-2 speelt.
  Sowieso haalt Gunst sinds zijn vorige blessure bij lange na niet het Maximimale. Waarschijnlijk zal onze Leeuw beginnen met Kyle. Laten we ervan uitgaan, dat de Bossche bollen lekker zullen smaken.