Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.238 Reactie(s)

 1. Avatar
  september 27, 2017

  Helmonsterlijk, profiteren van de zwakte van de tegenstander. Dat is andere koek dan uitgaan van de eigen kracht, als ik jou geloven mag zwakte. Maurice Verberne was als verdediger allesbehalve een estheticus, een Franz Beckenbauer. Wat kennis betreft was ik van het padje, de helmonster in mij.
  Belangrijker is, dat onze Leeuw zijn dominante klauwen uitslaat in de Zaanstreek.

 2. Avatar
  september 27, 2017

  Secondant Maurice Verberne coachte dit elftal Jur! Hij had een pluspunt n.l. dat hij als ex HS-speler de taal van de HS coach en spelers kon vertalen en misschien hierdoor de 3 punten thuis hield! Een andere reden is voor mij ondenkbaar!!

 3. Avatar
  september 26, 2017

  Je werd er dus narrig van. Die pet zal wel doorweekt zijn geweest. En zo te lezen traden er toch diverse spelers aan, die regelmatig hun opwachting maken in het eerste. Narris, je had in de rust je blauwwitte verticaal gestreepte tricot aan moeten trekken en je melden bij Pascal. Of was die ook van het Padje?

 4. Avatar
  september 26, 2017

  Lekker genieten van een derby tussen de reserveteams van FCE en HS dacht ik bij het plaats nemen op de tribune. Helaas niets gemerkt aan sfeer en het vertoonde spel was huilen met de pet op. Zeer bedroevend van wat reserves en “talenten” van beide JPL-clubs mij voor schotelden. Niveau 3e klasse KNVB werd nauwelijks bereikt. Natuurlijk zullen er veel excuses zijn, maar het is ook tekenend voor de huidige status van het Nederlandse voetbal. Niet als supporter ( al ruim 63 jaar ) maar als liefhebber ben ik tijdens de rust opgestapt met pijn aan mijn ogen. Ik kon het echt niet meer aanzien.

 5. Avatar
  september 26, 2017

  Busreizen naar Dordrecht, Fortuna en Twente online!

  Op de website http://www.fceuitkaarten.nl zijn de uitwedstrijden naar Dordrecht, Fortuna en Twente online geplaatst. Kaarten kopen en je plek boeken kan dus vanaf nu!

  Voor de reis naar Enschede, bekerduel tegen FC Twente, hebben we dankzij een geweldige “geste” van een betrokken supporter (die graag anoniem wil blijven) de busreis extra goedkoop kunnen maken. Zijn doel? Zoveel mogelijk supporters in het stadion van Twente om de ploeg te steunen. Hartstikke leuk zo een live wedstrijd van FC Eindhoven op FOX maar steunen doe je in het stadion!

  FC Dordrecht, vrijdag 6 Oktober, vertrek 18.00 uur (kosten 19 Euro seizoenkaarthouders, 25 Euro supporters zonder seizoenskaart)

  Fortuna Sittard, vrijdag 20 Oktober, vertrek 18.00 uur (kosten 19 Euro seizoenkaarthouders, 25 Euro supporters zonder seizoenskaart)

  FC Twente, dinsdag 24 Oktober, vertrek 17.30 uur (kosten 10 Euro seizoenkaarthouders, 12,50 Euro supporters zonder seizoenskaart!!!!)

  Dus, steunen! In goede en slechte tijden, altijd FCE!

 6. Avatar
  september 24, 2017

  Ik heb me kapot geergerd aan het geluid. Of de boxen deden het niet of als er wel geluid uit kwam dan kraakte het verschrikkelijk. Er moet echt iets aan gedaan worden!

 7. Avatar
  september 24, 2017

  Het vergaren, analyseren en gebruiken van data is mijns inziens een mooi hulpmiddel. Maar men moet het niet te belangrijk maken en er niet te veel mee te koop lopen zoals de afgelopen weken. Vallen de resultaten vervolgens tegen, dan keert het zich als een boemerang tegen je.

  Genoeg werk aan de winkel in ieder geval. Net als aan de nieuwe geluidsinstallatie trouwens, dat was wel een aanfluiting zeg. Meer (boxen) is nog niet altijd beter…

 8. Avatar
  september 24, 2017

  Inderdaad DJ onze Leeuw toonde zijn dominantie tegenover de reporter door in de tegenaanval te gaan. Laten we het er maar op houden dat zijn emoties het wonnen van zijn analyse. En dat is begrijpelijk na de teleurstelling van de nederlaag. Domineren, maar weinig creëren, dat is het toch niet, lijkt me. Vandaag zal hij hopelijk voor de spiegel staan en analyseren, waarin hij, zijn technische staf en spelers tekortgeschoten zijn. Natuurlijk ook de goede dingen aankaarten.
  Van de deelmeningskes van ons supporters kijken. wat ervan waar is en wat niet. Niemand heeft de “waarheid” in pacht. En keuzes kennen altijd voor-en nadelen. Dat maakt het trainersvak zo moeilijk. Kies je bijv. voor meer ondersteuning voor Lieder, wat voor gevolgen heeft dat dan voor het middenveld? Hoe wissel ik, wanneer de vleugels niet functioneren? Wissel ik dan positie voor positie? Of kies ik voor een variant om bijv. het middenveld te versterken? Of ga ik wanneer de tegenstander met 4-4-2 speelt een verdediger opofferen om het middenveld te versterken? Het hangt er ook vanaf, hoe de spelersgroep hiermee omgaat. Lieder werkt zich het snot voor de ogen. Zo leed hij balverlies en achtervolgde hij zijn tegenstander tot in de verdediging. Het had iets grappigs, dat hij nadat Lieder in ons strafschopgebied de bal naar voren jaste en zag, dat er niemand voor stond en er dan maar zelf tevergeefs achter zijn eigen pass aanliep. Je lijdt natuurlijk altijd balverlies, wanneer bij een corner niemand op het middenveld of voor staat.
  Data in dienst van is prima. Het moet natuurlijk niet verlammend werken. En data houdt geen rekening met de speelstijl van de tegenstander. Uiteindelijk zijn de kwaliteit van de spelersgroep en de inzichten van de technische staf doorslaggevend. En als de Leeuw eerlijk naar zichzelf is, weet hij zelf ook wel, dat hij mede verantwoordelijk is voor de nederlaag. (natuurlijk niet voor het missen van de kans van Elton). De factor pech of geluk zal altijd onderdeel uitmaken.

 9. Avatar
  september 23, 2017

  Geachte FCE , ik mijn mening, u uw mening, data heeft niets van doen met leeftijdsdiscriminatie , als data kan bijdragen tot een mooi voetbalproduct akkoord, de vraag is echter hoe data gebruikt worden, ik ben in ieder geval voor opportunistisch en creatief voetbal en niet het saaie datavoetbal. Voetbal is een simpel spelletje , maak het niet ingewikkeld want dan is het niet om aan te zien.
  Ik hoop op betere tijden voor Fc Eindhoven.

 10. Avatar
  september 23, 2017

  Iedereen zijn eigen mening. Zal ook met de leeftijd te maken hebben. Ik ben voorstander van data analyse en de daarop volgende feedback. Daarmee doe je alles om beter te worden. In de top werken ze al jaren zo.