Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.237 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 13, 2017

  Wat een ontiegelijk slechte wedstrijd; niet om aan te zien. Enige troost is de drie punten die binnen gehaald werden. Vanavond bleek maar weer eens overduidelijk dat het publiek hier ook niet warm voor loopt. Er wordt niet echt aan klantenbinding gedaan.

 2. Avatar
  oktober 09, 2017

  Natuurlijk ligt het niet aan een speler. Sowieso zijn we kwetsbaar bij balverlies, wanneer de tegenstander een diepe bal over de vleugels gaat geven, omdat er ruimte gedekt wordt door de backs. Vervolgens krijgt het centrum het dan ook moeilijk. Vorig seizoen was dat ook vaak het geval. Ik denk, dat tegenstanders wel op de hoogte zijn van onze zwakheden. En daar komt bij, dat onze middenvelders scorend vermogen missen. En de vleugelaanvallers (tot nu toe) teleurstellen. Trainers horen het niet graag, maar de factor geluk of pech speelt in de Jupliek een grote rol. IK heb de wedstrijd tegen NEC niet gezien, maar in die ik wel gezien heb, heb ik nooit het gevoel gehad, dat we de wedstrijden onder controle hadden. Kansen over en weer. Ik denk kwalitatief een plaats in de middenmoot het hoogst haalbare is. Uiteraard hoop ik, dat ik me vergis. Vrijdag cruciaal om te laten zien, dat we beter zijn dan de tegenvallende wijdbroeken. De Leeuw houdt ongetwijfeld van paling.

 3. Avatar
  oktober 08, 2017

  Begin eerst maar eens er voor te zorgen dat de vijandelijke aanvaller buitenom gedwongen wordt. Ze komen te veel door doordat ze naar het midden kunnen komen.

 4. Avatar
  oktober 08, 2017

  @Louwers . Rugdekking voor Horsten?? Dan zou een centrale verdediger de boel opengooien! Van wie moet hij rugdekking krijgen dan? Hij verliest te veel 1 op 1. En als hij dan ook nog geregeld de bal in de sloffen van een aanvallende tegenstander speeld dan is het een garantie voor tegendoelpunten.

 5. Avatar
  oktober 08, 2017

  Valt geen rugdekking te geven als je continu van dat soort fouten maakt.
  Verder deel ik de mening dat het kwalitatief gewoon een stuk minder is.

 6. Avatar
  oktober 08, 2017

  Waar is de rugdekking voor Horsten? Moet hij die zelf ook nog leveren!
  Het gaat niet om een en andere individuele speler maar om het team als geheel. Het gaat hier altijd over dezelfde spelers en hoe zit het dan met de rest? Hoe zit het dan met het middenveld? Kijk eens verder dan je neus lang is. Naar mijn mening is er te weinig kwaliteit, maar wel veel goede wil. Dat is de balans.

 7. Avatar
  oktober 07, 2017

  Wanneer halen we Horsten nou eens uit de verdediging?? Als middenvelder kan hij nuttig zijn. Verdedigend is hij belabberd. Met Horsten in de verdediging weet je dat elk moment een tegengoal kan zijn. Dat maakt het voor het hele team onzeker. 3 Goals uit maken en dan nog verliezen omdat de verdediging zo lek is als een mandje. Dweilen met de kraan vol open dus.

 8. Avatar
  oktober 07, 2017

  tsja wat moet je er van zeggen na het uiteindelijk nipte verlies in Dordrecht. Op wilskracht naar 4-3 door de individuele kwaliteit van een aantal spelers. Vier doelpunten tegen is veel te veel. Deels door onwennigheid van de tweede keeper (sterkte Ruud, onmisbaar voor het team), Horsten weer veel te gemakkelijk in de fout (je vraagt je af of er echt niemand anders rechtsback kan zijn door gewoon simpel te verdedigen) en in de voorhoede Kabangu die bij 1-0 een bal mist die menig schoonmoeder met gemak over de doellijn had gekregen (andere keuzes maken?).
  Volgende week weer een thuiswedstrijd. Dit seizoen zijn we niet echt verwend aan de Aalsterweg. We zullen meer moeten winnen om aan te haken, anders dreigt een vroegtijdig einde van een seizoen waarin buiten de periodetitels om des keizers baard wordt gespeeld.

 9. Avatar
  oktober 04, 2017

  Jur, Frank. Met enige weemoed denk ik terug aan een van mijn voetballeermeesters bi het toenmalige E.V.V. Eindhoven. Ik schrijf nu over de periode 1958-1960. Als “talentje” komend van RKVV Veloc kreeg ik op de woensdagmiddagen trainingen( het veld lag waar nu Sporthal Zuid is gevestigd ) van de Hoofdtrainer van de E.V.V selectie. Zijn naam was Huub de Leeuw ( ook coach in 1952-1956 van PSV en in 56-58 van Willem II ). Met het eerste elftal haalde hij slechts matige resultaten en werd in 1960 opgevolgd door Jan Bijl die wel succes had in 1962-1963. Wat mij van de Leeuw is bij gebleven is zijn vakkennis, oog voor de mens achter de speler en zijn betrokkenheid voor de club. Hopelijk kenmerken deze aspecten ook de huidige coach van FCE met daarbij een Leeuwenhart zoals trainer De Leeuw voor mij was!

 10. Avatar
  oktober 03, 2017

  Dankjewel voor je verslag Jur. kon er helaas niet bij zijn, maar helemaal met je eens dat we weer een fantastische trainer hebben.