Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.238 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 16, 2017

  Teveel aanvallers? Mwah Centraal/spits wel, al hebben ze enorm moeite met kansen afmaken. Op de vleugels is het maar karig toch. Lazic vorig jaar de assistkoning genoemd waaraan Boere heel veel te danken had. Die zie ik persoonlijk heel graag komen. (Maar zal voorlopig niet fit zijn)

 2. Avatar
  oktober 16, 2017

  En weer 2 aanvallers er bij. Pogba (ex-Sparta) en Lazic (ex-Oss). In eerste instantie om fit te worden en mogelijk later aan te sluiten. Je kan op een gegeven moment ook te veel aanvallers hebben denk ik. Zou de focus liever op verdedigers (backs?) zien.

 3. Avatar
  oktober 14, 2017

  Ik geloof niet, dat het de bedoeling was om het initiatief uit handen te geven. Dit mede gezien in het licht van de wissel een Fries voor een Boom. In de Jupliek kan de bal inderdaad alle kanten uitrollen. Onze Leeuw zegt, dat spelers beter zijn geworden. Dat zal dan op de training zijn. In de wedstrijden is de enige speler die vooruitgang laat zien, Herve Matthijs. Wat een acceleratie heeft Jellert van Landschoot. Hij komt ook regelmatig voor de goal. Natuurlijk bepaalt de trainer de keuzes. Hij zal geen goed alternatief zien voor het in verdedigend opzicht wekelijks door het ijs zakken van Thomas Horsten. En ook Elton Karbangu zakt wekelijks voetbaltechnisch door het ijs. (en dan doel ik niet op het missen van kansen) Elton heeft alleen snelheid, maar mist de techniek om een man te passeren. Is hij gisteren zijn man een keer voorbijgekomen?
  Vreemd, dat hij de beter spelende Kada iedere keer wisselt i.p.v. Kabangu. Waarom krijgt Tibo van de Velde geen hele wedstrijd de kans, Tibo heeft de techniek om een man te passeren? Dan wordt Lieder (gisteren een mindere dag, maar wel tot in de eigen 16 geknokt) ook van meer munitie voorzien.
  Onze Leeuw heeft het over de betekenis van de beelden, wellicht ziet hij dit dan ook.

 4. Avatar
  oktober 14, 2017

  Gelukkig en verdient 3 punten gepakt. Ik vroeg me af waarom Kabangu die grote kans op de paal schoot. De samenvatting was duidelijk. Hij werd vanachter omver geschoefeld, zuivere strafschop. Verder was het geen hoogstaande wedstrijd, maar nu tellen even de punten. 2 wedstrijden winnen en we staan weer bij de 1ste 5. En dat kan zomaar gebeuren, want heel de eerste divisie ontloopt elkaar niet zoveel qua kwaliteit. Ik zou nog een paar omzettingen doen, maar ik ben de trainer niet. Die zal er ook wel meer verstand van hebben. Ik heb er nog steeds vertrouwen in.

 5. Avatar
  oktober 14, 2017

  Iedereen heeft zijn eigen mening. Ik kan me echter totaal niet vinden in wat Henk Janssen schrijft.

  Als je als ploeg te makkelijk de goals hebt tegengekregen in de duels daarvoor en daardoor geen punten pakt is het een hele logische keuze om op resultaat te spelen. Kijk de samenvatting nog maar eens terug. Volendam creëert eigenlijk geen enkele kans en zelf heb je mogelijkheden gehad om de score uit te bouwen. Verder vond ik de 2e helft erg matig maar de 1e helft helemaal nog niet zo slecht.
  Ben blij met de 3 punten en de aansluiting met het linkerrijtje.

 6. Avatar
  oktober 14, 2017

  In geen jaren zo’n slecht , slordig en verdedigend voetbal gezien.
  Aan alles was te zien dat het resultaat voorop stond.
  Hierdoor konden de 2 centrale verdedigers nog het nivo halen en kregen we eigenlijk 2 punten teveel .
  Angsthazenvoetbal met 2 spitsen , 8 verdedigend ingestelde spelers die steeds achteruit lopen met daartussen 25 meter niemandsland…….?????.
  Druk zetten, Vooruit verdedigen, aansluiten ………ik zie het niet meer …….en zie het ook niet snel beter worden…

 7. Avatar
  oktober 14, 2017

  Supporter blauwwit
  Dat kwam omdat iedereen wakker schoot na 90 min van een irittant fluitje.
  Anders sliepen ze nu nog.
  Wat een zaad wedstrijd was het
  Geen lijn in te bekennen Horsten die minimaal 4 x gepoord werd, ach zand erover 3 punten

 8. Avatar
  oktober 14, 2017

  Gisterenavond werd voor het publiek ook nog eens afscheid genomen van Dario van den Buijs.
  Daarbij viel mij op, dat dat niet gebeurde door de voorzitter, een van de bestuursleden of commissarissen of een directeur, maar, met alle respect, door de man van de afdeling “horeca en evenementen” Chiel de Bock. Waar waren al die andere lieden?????

 9. Avatar
  oktober 14, 2017

  Het moet een wisselwerking zijn tussen publiek en spelers. Hun inzet en drive moet overslaan op supporters op de tribune. 1e helft vond ik het nog niet zo slecht, 2e helft daarentegen enorm… Maar ging nu om de punten binnenhalen.

  Jellert liet na afloop ook zien hoe je supporters enthousiast krijgt!

 10. Avatar
  oktober 13, 2017

  Het publiek zelf doet daar ook bar weinig aan. Het gaat zitten en na 90 minuten krabbelt het weer op.