Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.238 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 21, 2017

  Een Eindhoven gezien zoals ik wil. Zat meer in maar je kunt ook verliezen.

 2. Avatar
  oktober 19, 2017

  Einde seizoen voor Carlone. Voorste kruisband afgescheurd..

 3. Avatar
  oktober 18, 2017

  Hele beleid is gericht op 433. Dat was (En doet hij nog steeds) onder Hans Smulders ook zo.

 4. Avatar
  oktober 18, 2017

  Dank aan de heer Wijsman voor zijn analyse, die er zijn mag.
  In een wedstrijd anticiperen op ontwikkelingen is een kwaliteit en dat missen we.
  4-3-3 lijkt wel een evangelie uit hogere kringen. Internationaal is dit al lang achterhaald. Kortom: speel een systeem waarvoor je de beste spelers hebt, je krijgt dan plezier en resultaat.
  Wij blijven in verwachting van.

 5. Avatar
  oktober 18, 2017

  Onze Leader schreef onlangs in Edje, dat onze ploeg kwalitatief minder is dan afgelopen seizoen. Wie ben ik dan om het licht te zien? Het heeft weinig zin om te jammeren om het beleid sommige spelers te laten gaan, zoals de HULK, Bousbiba en Durwael. Dat was geen ramp geweest, wanneer hun vervangers beter zijn. Dus we moeten doen met wat we hebben. Eindig je in het linker rijtje dan heeft onze Leeuw een geweldige prestatie geleverd.
  Het is ook moeilijk voor onze Leeuw om de juiste balans in het elftal te krijgen. Carlone is een nummer 10 en wij spelen zonder nummer 10. Lieder heeft dan meer ondersteuning en potentieel meer scorend vermogen met Carlone. Maar met Carlone ben je verdedigend kwetsbaar, want dat is zijn zwakte. Temeer daar onze centrale verdediger onze Boom zonder bal verdedigend ook kwetsbaar is. (hij werd vrijdag gewisseld, vlak nadat hij zijn man liet lopen) Op zich prima, wanner je kiest voor 4-3-3. Maar afhankelijk van speelwijze van tegenstander moet je ook kunnen veranderen. Bijv, wanneer een tegenstander met een overtal het middenveld domineert. Onze Leeuw gaat uit van eigen kracht en wil zich niet aanpassen aan de tegenstander. Dat kan verkeerd uitpakken, wanneer de tegenstander onze zwakte uitbuit. We zijn kwetsbaar bij balverlies, wanneer de tegenstander snel de diepte zoekt met snelheid achter onze verdedigers. Bij onze Leeuw hebben sommige spelers erg veel krediet (Horsten en Kabangu) Wat ik weleens zou willen zien is Carlone i.p.v. Kabangu als ouderwetse linksbinnen en ondersteuning van Lieder, maar onze Leeuw zal niet van systeem veranderen. En vanzelfsprekend wil ik niet beweren, dat ik het beter weet. Integendeel. ik ben geen trainer en werk niet met de spelers. Win je twee keer, dan sluit je aan bij de subtop. En in de grillige Jupliek is alles mogelijk.

 6. Avatar
  oktober 17, 2017

  Geachte FCE , ik neem aan dat spelers als Carlone, ( in mijn opinie een sierlijke voetballer maar schijnbaar onbruikbaar in het systeem van de fc) Kortstam, Loof, Thomas en van Vaerenbergh niet voor niets bij de fc voetballen. Ja Pogba is alweer vertrokken, is een hopper kijk naar zijn cv.
  Haal spelers die beter zijn en werkelijk iets toevoegen want de algemene kwaliteit is, behoudens een uitzondering, mager.

 7. Avatar
  oktober 17, 2017

  Welke spelers heeft men dan veel geld aan weggegooid dit seizoen? Los van dat is Pogba alweer weg en is een extra vleugelspits geen overbodige luxe. (Zeker niet met het vertoonde spel van de huidige vleugelspitsen)

 8. Avatar
  oktober 17, 2017

  Er wordt echt veel geld als het ware weggegooid voor kwalitatief magere spelers die het niet echt gaan halen. Wees zuinig en investeer serieus in kwaliteit. Wat heb je aan 3 spitsen, 3 links backs en ga zo maar voort.
  Nu doemen ook hopper Pogba en Lasic op.
  Ik vraag mij werkelijk af waar men mee bezig is, dit ondanks de data manie. Voetbal is en blijft een simpel spelletje
  Het wordt er niet leuker op, maar ja dat zeggen ze bij de belastingdienst ook. Misschien kan de heer Wijsman licht in de duisternis brengen.

 9. Avatar
  oktober 17, 2017

  De beloften van FC Eindhoven, een combinatie van reserves en jeugdspelers, hebben maandagavond met 6-1 verloren van FC Dordrecht.

  Opstelling FC Eindhoven: Hooyberghs; Loof, V. Vermeulen, Kortstam (69. De Wit), Gunst; Carlone, Drabbels (46. J. Vermeulen), Sozeyedio (69. De Rooij); Van Vaerenbergh, Thomas, Van de Velde.

  Dat zijn toch 8 jongens die het de basis moeilijk zouden moeten maken..

 10. Avatar
  oktober 16, 2017

  En qua backs. Gunst moet ritme op doen maar heb nog altijd de hoop dat die terugkomt op niveau. Kuiper traint weer volledig mee en de Silva speelt verdienstelijk. Op rechts laat Horsten helaas wat steken vallen verdedigend, aanvallend is hij dit seizoen wel al paar keer belangrijk geweest. Vond Loof overigens als rechtsback tegen Roda (voorbereiding) heel goed spelen. Misschien die optie nog eens proberen. En mocht er nog een extra oude sok gevonden worden dan mag er altijd nog wat bij.

  Overigens klopt dit wel met het verhaal van de forumavond. Daarin zei van Leeuwen al dat men al in de winterstop ging doorselecteren.