Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.250 Reactie(s)

 1. Avatar
  januari 06, 2018

  Als ik het goed heb begrepen begint eind Januari een nieuwe algemeen directeur. Aan hem de taak terug de dagelijkse leiding te nemen. Dan de komende maanden verlengen met wie de club door wil en versterken in de zomer waar nodig. Pas over een jaar zullen we weten of de weg die men nu bewandeld de juiste is.

  Overigens kan deze selectie plek 9 of 10 best behalen en dan heb je op basis van begroting nog gewoon de plek behaald waar je hoort.

 2. Avatar
  januari 06, 2018

  Als de was schoon is, kan hij ook niet vuil buiten hangen. Dat personeel daar lees ik de Leeuw in. De Leeuw is ontevreden over de communicatie, terwijl hij op de forumavond zei het goed met Ling te kunnen vinden. Zelf heeft hij ook niet duidelijk gecommuniceerd over zijn vertrek. Mogelijk gaat het allemaal buiten hem om. Kennelijk missen we dagelijkse leiding. Mij is het niet bekend, wie de nieuwe spelers aangetrokken hebben, Straks is miljardair Jordania leider van onze stichting, ha, ha. Dan moet de Leeuw zijn zoon opstellen.

 3. Avatar
  januari 06, 2018

  En personeel dat de vuile was niet buiten hangt

 4. Avatar
  januari 06, 2018

  Verslag gelezen in het ED van de oefenwedstrijd tegen fc den Bosch, gaat weinig over de wedstrijd maar meer over onbekende nieuwelingen en onduidelijke communicatie, bij god we missen een “Hans Smulders”.

 5. Avatar
  januari 04, 2018

  Goede, kordate verdedigers: dat is wat broodnodig is!! De verdediging, op Swinkels na, is zo lek als een mandje! Dit is al tijden zo. In de Jupiler League redt je het niet met “ideale schoonzoons”!!

 6. Avatar
  januari 03, 2018

  Az bevestigd de overstap van El Hasnaoui al naar ons toe. Op basis van de beelden is dat een versterking.

  Verwacht nog wel wat meer de komende weken. Zeker gezien het feit dat nagenoeg alle contracten aflopen aan het einde van het seizoen en de club nu zal gaan doorselecteren.

  Belangrijk ook, iedereen al gestemd op de naam van het nieuwe supportershome? Met dadelijk de keuze uit 2 verschillende supporters “cafe’s” kan elke supporter op zijn/haar eigen manier een avondje FCE beleven.

 7. Avatar
  januari 03, 2018

  Fijn dat we weer mogen webmaster! Er lijkt hard gewerkt te worden aan de Aalsterweg. Langzaamaan verschijnen er weer oude en nieuwe namen op het trainingsveld zodat we (ver)sterk(t) aan de tweede seizoenshelft kunnen beginnen. Zingen er in de wandelgangen al mogelijke namen van een nieuwe trainer rond?

 8. Avatar
  januari 02, 2018

  Staan er nog oefenwedstrijden op het programma, waar we de eventuele versterkingen aan het werk kunnen zien?

 9. Avatar
  januari 02, 2018

  U kunt weer…

 10. Avatar
  oktober 21, 2017

  Een punt in Sittard. Jarenlang niets om over naar huis te schrijven, maar in Sittard waait inmiddels een ander wind. Op de nul spelen zal het niet worden met deze groet maar vermakelijk kan het wel zijn.
  Verdiend punt, waarbij beide ploegen konden winnen. Voorin nog iets meer opgelegde kansen verzilveren, dan staan we aan het einde van het seizoen in ieder geval gewoon in de middenmoot en doe je aan het einde van het seizoen mee om de laatste play off plaatsen.

  En wat een mooie vrije trap van Fries. Veel beter worden ze inderdaad niet. Dit weekend zeker nog even terugkijken!