Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.236 Reactie(s)

 1. Avatar
  april 03, 2016

  Gave traptechniek van v.d. Buijs leverde 3 punten op. Verder zeer matig van beide kanten. Door opportunisme van RKC kwam FCE nog aardig in de verdrukking. Tegen de koekhappers uit Deventer zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om de drie punten in huis te houden.

 2. Avatar
  april 02, 2016

  Degelijke overwinning van de fc.

 3. Avatar
  maart 31, 2016

  Fransoos staat op het punt om voor een familie bezoek af te reizen naar het verre Pays Bas.
  Vrijdag 8 april op de tribune om voor het eerst sinds vele jaren mijn cluppie weer eens aan de Aalsterweg te kunnen bewonderen. Tot over 8 dagen dus.

 4. Avatar
  maart 31, 2016

  Denk, Louwers, dat de schrijvertjes last van voorjaarsmoeheid hebben. 1 april doet wattie wil. Clubs hebben voor die datum bij aflopende contracten spelers, waar ze niet verder mee willen de samenwerking moeten opzeggen. Van wie nemen wij afscheid? Je mag later altijd nog een contract aanbieden.

 5. Avatar
  maart 30, 2016

  Zijn er nog berichten?

 6. Avatar
  maart 24, 2016

  Voor zover ik het kan inschatten kunnen beide spelers nog gaan spelen dit seizoen. Ze trainen al een aantal weken mee met de groep. Mitrovic na afloop tegen VVV zelf gevraagd wanneer hij een (oefen)wedstrijd ging spelen, en hij gaf twee weken aan. Maar tegen NEC dinsdag deden ze allebei dus nog niet mee. Swinkels ligt er wel 3 a 4 weken uit heb ik gehoord. Knieband verrekt?

 7. Avatar
  maart 23, 2016

  Kan mij iemand iets vertellen of wij supporters, dit seizoen Maxime Gunst en Marko Mitrovic nog op het veld te zien krijgen ?
  Hoe staan zij er op dit moment voor v.w.b. blessure en fysieke gesteldheid, kan erg belangrijk worden met het oog op de komende nakompetitie !

 8. Avatar
  maart 20, 2016

  Met N’Toko erin: Meer rust en zelfvertrouwen. Klasse !

 9. Avatar
  maart 19, 2016

  De weefmeester als estheticus. Zonder schrijvertjes geen lezers. De Trut was in Berlijn, plank gas om niets van onze helden te missen. Veel inzet. Uitstekend centraal duo, hardwerkend middenveld. He, he eindelijk speelde Swinnen een goede wedstrijd. Tweede helft zakten we wel erg ver terug en stond de HULK op een eiland en rende van voor naar achteren.

 10. Avatar
  maart 19, 2016

  Geweldige eerste helft gezien. Klasse wedstrijd en erg volwassen uitgespeeld!