Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.670 Reactie(s)

 1. Avatar
  februari 07, 2019

  Begon FCE de competitie met een record van 5 nederlagen op rij. Inmiddels is er weer een recordreeks van 5 tot stand gekomen, nl overwinningen in uitwedstrijden (FC Dordrecht, Cambuur, Jong AZ, FC Volendam, Go Ahead Eagles). Voor een reeks van 4 uitzege’s op rij moest al teruggegaan worden naar het eerste jaar betaald voetbal (1954/1955), toen in de eerste klasse bij achtereenvolgens RBC, De Graafschap, Xerxes en Be Quick gewonnen werd. Ajax moest er aan te pas komen om de reeks toen te stoppen. Uit tegen Ajax werd gelijkgespeeld. Kan de reeks nog een vervolg krijgen? De volgende uitwedstrijd is bij FC Twente, waar in de competitie 3 keer eerder gespeeld werd (3 nederlagen 1-3, 0-4, 1-7, plus nog een bekernederlaag).

 2. Avatar
  februari 06, 2019

  Inderdaad D-Day. Wie goed doet, goed ontmoet. Een journalist mag/moet positief kritisch zijn. En als je niets te verbergen hebt, dan hoef je ook niet bang te zijn.
  Kennelijk ziet de leiding in, dat fans het weten te waarderen, wanneer er enige duidelijkheid te zijn. Al is het alleen een rubriek onder de titel: Even bijpraten. En dat hoeven geen ellenlange A-4 tjes te zijn.
  Op zich goed, dat de beleidsmakers in het aantrekken van spelers niet over een nacht ijs gaan.
  Ik begrijp het wederzijds belang wel van het vertrek van het drietal. Anderzijds bij schorsingen en blessures kan het gebrek aan breedte een probleem worden.
  Bij de rubriek oud spelers op andere velden, dan is het toch jammer, dat de De Hulk indertijd voor niets de deur uit mocht lopen. Hij is aanvoerder van MVV, daar dus een gewaardeerde kracht en bij ons een ondergewaardeerde. (mede door blessures)
  Inderdaad moddervakker, we hebben wat recht te zetten. De heenwedstrijd werd Pee Es Vee in het zadel geholpen door met een handsbal de gelijkmaker te scoren.
  Zij scoren veel. Hopelijk weten wij ook zonder Siebe verdedigend stand te houden. Weer vroeg druk zetten?

 3. Avatar
  februari 05, 2019

  Mijn complimenten aan de clubleiding. Deze keer geen sneer naar het ED maar juist een mail met een verdere toelichting op beslissingen die afgelopen transferperiode genomen zijn. In het kader van openheid en communicatie: ga zo door!

 4. Avatar
  februari 04, 2019

  Ook tegen onze stadgenoten, in de eerste wedstrijd van dit seizoen, waren de blauwwitten zeker niet kansloos. Dus wederom tijd om iets recht te zetten. Tot vrijdag!

 5. Avatar
  februari 02, 2019

  Iedere reden voor een goed feest is prima. Dit is echter wel een heel goed idee. Overigens bijna niet te begrijpen zoals het de laatste weken loopt maar daarom niet minder leuk.

 6. Avatar
  februari 02, 2019

  Mbt tijdens de rust iets zingen:
  Naar mijn weten bestaat ons prachtige clublied volgend jaar 45 jaar. Dat zouden we kunnen vieren met het in de schijnwerpers zetten van componist en tekstschrijver. En dat zijn zoals jullie wellicht weten niet de minsten, Harry van Hoof (volgend jaar 77) en Peter Koelewijn (volgend jaar 80!).
  Prachtig toch om daar een avondje omheen te bouwen!
  Wat denken jullie?

 7. Avatar
  februari 02, 2019

  Ja, Hans ….als Henk Stokmans zijn voorspelling waarmaakt , moet Catharina Valente worden uitgenodigd om na 60 jaren het lied “ sweetheart my darling mijn schat “ tijdens de rust te zingen.

 8. Avatar
  februari 02, 2019

  Heel, heel veel complimenten voor de spelers en zeker ook de technische staf. Het blijkt maar weer eens om niet mee te gaan in de waan van de dag maar vast te houden aan je visie.
  Voor de absentie van v.d Heyden wordt wel een oplossing gevonden.

 9. Avatar
  februari 02, 2019

  Waar moet dat heen met FC Eindhoven…….zou Henk Stokmans dan toch gelijk krijgen 🙂 🙂

 10. Avatar
  februari 02, 2019

  De meegereisde fans werden beloond voor de verre reis. De onverdiende thuisnederlaag werd recht gezet. Met vroeg druk zetten en inzet kom je ver. Dat heet teamgeest. Sammy Bourard doet het in uitwedstrijden goed.
  Edje vond het vreemd, dat onze beste aanvaller Daniëls gewisseld werd. We zeggen, dat de winnende coach gelijk heeft.
  Puntje van kritiek is, dat de verdediging bij corners geen sterke indruk maakt en dan moet je wat geluk hebben in de kluit spelers. Factor geluk is toch groot tussen de keuken kampioenen. Maar we zeggen maar, dat we geluk afgedwongen hebben.
  In de breedte kwetsbaar nu onze beste verdediger Siebe geschorst is. En dat juist tegen een veel scorend Pee Es Vee. Maar weer vroeg druk zetten.