Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.614 Reactie(s)

 1. Avatar
  maart 31, 2019

  Het zullen 7 belangrijke potjes worden. Gezien het resterende programma mag je morgen geen punten verliezen als je play-offs wil halen.

 2. Avatar
  maart 30, 2019

  Het blijft spannend. Voordeel van het gelijkspel is, dat de Witte Leeuwen niet dichterbij komen. Het doet me goed, dat het 4-3-3 systeem niet heilig verklaard is.
  Wil je de jeugd een kans geven, dan kan ik me voorstellen, dat je het contract met Rochdi en Augustine vooralsnog niet verlengd. Hoewel dit het beste seizoen van Augustine is. Maar hij houdt toch nog regelmatig zijn loofjes. (domme overtredingen, die bijv een penalty opleveren). Rochdi is verdedigend kwetsbaar.
  Wel zou ik het contract met Eisha Sam openbreken.
  En met Menno Bergsen hebben we een doelman, die eredivisiewaardig is. In de eredivisie zijn er mindere doellieden. Snel een meerjarig contract. Wat een fenomenale redding op die vrij hard geschoten vrije trap in de kruising. Bij veel keepers had die bal gezeten. Die jongen is nog maar 19.

 3. Avatar
  maart 25, 2019

  We gaan de nacompetitie wel halen. En eenmaal zover heb je aan onze FC (mits compleet), een heel vervelende tegenstander. Kijk o.a. maar naar de, in verhouding, weinig goals tegen (invloed Ernie Brands en Nascimento?, beiden verdedigers). Daarbij prikken we er zelf meestal wel eentje in.
  Zin in!

 4. Avatar
  maart 25, 2019

  Heb genoten afgelopen vrijdag van de goals die als rijpe appels in het mandje vlogen. Dordrecht speelde goed in het begin, maar werden een beetje overmoedig en dat werd afgestraft. Ik zou Sam ook een contract geven. De tegenstander wordt zenuwachtig van zijn onberekenbare acties. Hij is supersnel, is technisch,heeft een goed schot en hij inponeert met zijn lengte. Een echte 1e divisie spits. Het wordt weer interessant de komende wedstrijden met die kleine verschillen op de ranglijst. En ik vind dat Ling een fantastische selectie bij elkaar heeft gebracht en dat de trainers er een goed team van hebben gesmeed. Zelfs de jeugd en de reserves passen zonder grote problemen in het team. Blijkbaar heeft goed werk tijd nodig. Maar nu komt het er dan toch uit. We kunnen weer trots zijn. We kijken weer uit naar vrijdag.

 5. Avatar
  maart 25, 2019

  Een mooie revanche voor de 0-8 tien jaar geleden. Toevalligerwijs (een van?) de eerste wedstrijd(en) die mijn zoontje bijwoonde en volgens mij ook de eerste wedstrijd van onze Ruud in de goal toen.
  De samenvatting nog eens bekeken hebbende had de keeper van Dordt er wel een paar tegen mogen houden. Maar de overwinning smaakt daarom niet minder lekker 🙂

 6. Avatar
  maart 24, 2019

  Vandaag lekker in de zon kunnen genieten van de laatste weekenddag. Een weekend dat meer dan goed begin vrijdagavond. 8-1; nog nooit vertoont in de circa 40 jaren die ik aan de Aalsterweg te vinden ben. Een elftal met teamgeest en passie. Ik ben benieuwd waar we eindigen dit jaar. De play offs zijn mogelijk, maar dan moeten er niet teveel tegenslagen op ons pad komen. Eerst vrijdag naar de witte leeuwen. Succes mannen en beterschap Rodney!

 7. Avatar
  maart 24, 2019

  Rodney ligt in het ziekenhuis. Vandaag(zondag) mag hij misschien naar huis. Dat wordt nog bekeken. Hij heeft gekneusde longen. Echt heel sneu. Zoveel pech met blessures dit jaar.

 8. Avatar
  maart 23, 2019

  Na een lastig begin met een beter Dordrecht, een prachtige maar ook geflatteerde uitslag.
  Dat tempo is onvoorstelbaar en het voor elkaar willen werken is onze grootste kracht.
  Komende vrijdag is cruciaal. Bij winst in Velsen , ligt een mooie periode in het verschiet en misschien wel een periode-titel en het uitreiken van de stier aan Ling …….
  Wie had dat een half jaar kunnen bedenken .
  Hoe is het overigens met Rodney Klooster ?

 9. Avatar
  maart 23, 2019

  Genoten weer! Wat zien we dit seizoen toch leuke wedstrijden. Een team dat altijd 90 minuten hard werkt en voor elkaar wil werken. Playoffs nog steeds mogelijk!

 10. Avatar
  maart 23, 2019

  Ze vlogen erin als warme broodjes over de toonbank. En toch had hadden we, zoals Nasci al aangaf, met 0-1 achter kunnen komen. Bij vlagen goed gespeeld en bij momenten ook matig. Soms weer knullig verdedigd en sterkhouder Siebe speelde niet zijn beste wedstrijd. Jay liet zien gegroeid te zijn. In verdedigend opzicht zeker niet minder dan Rochdi. En ons Ruudje heeft in Menno een geduchtig concurrent. Mooie goal van onze snelle Collin. Die van Elisah was ook technisch een uitstekend doelpunt.
  Goed te horen, dat de sfeer onderling zo goed is. Het blijft knokken voor een plek in de nacompetitie. De Witte Leeuwen vechten volgende week voor hun laatste kans.
  Zwetser Kraay krast dat onze Boom eredivisiewaardig is. En dat willen wij graag geloven. In de schaduw, maar zeer waardevol, staat Karim Essikal, gisteren weer beregoed.
  Heerlijke aftrap van het weekend.