Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.614 Reactie(s)

 1. Avatar
  april 08, 2019

  Buitenlandse interesse voor BvdB is serieuze optie! Clubs uit de ere-divisie zijn nog afwachtend!

 2. Avatar
  april 08, 2019

  Een zeer nuttig punt in de uitwedstrijd tegen de sjengen. Fantastische goal van onze Branco. je ziet dat het team vertrouwen heeft end at betaalt zich uit. Voor het eerst staan we ook op een play off plek. De verschillen zijn zo klein dat het alle kanten op kan. Vrijdag vol gas tegen Roda. Drie punten zijn zeer welkom.

 3. Avatar
  april 07, 2019

  Gezien gunstige uitslagen is het puntje in Mestreak een meevaller. Wat een heerlijke vrije trap van onze Boom. En hij schijnt er nog niet eens specifiek op te trainen. Dan zit het in zijn genen.
  Us Em Vee Veeke blijft achter ons. Zeker Bertje, er komen spannende weken aan. Winnen vrijdag van de kerkratten en we doen uitstekende zaken. De beste man van Roda, Mario Engels, is geschorst.
  Thuis alles winnen en uit gelijk spelen, dan spelen we zo goed als zeker en vast nacompetitie.

 4. Avatar
  april 05, 2019

  sorry jur zelfs lo bello kan zich vergissen,. ge wit wel wij gaan nog mooie weken tegemoet,

 5. Avatar
  april 03, 2019

  Was zijn 7e gele kaart in 31 wedstrijden. Pas bij de 10e is hij “weer” geschorst.

  Hij is er dus gewoon bij. Niet de meest opvallendste speler. Wel heeel belangrijk.

 6. Avatar
  april 03, 2019

  Gewaardeerde webmaster blindelings vertrouwen in Lo Bello. Ik veronderstel dat ik abuis ben. Gelukkig maar.

 7. Avatar
  april 03, 2019

  Jur, hoe kom je erbij dat Essikal geschorst is?

 8. Avatar
  april 03, 2019

  Hele belangrijke zege voor de jongens. Met het resterende programma kan het nog alle kanten op. Knap dat Nascimento tot de laatste pot gaat meespelen voor playoffs. Dat zag er na de 1e 7 duels wel heel anders uit.

 9. Avatar
  april 02, 2019

  De week begint goed. Goede combinaties in het begin. Onze Boom gaf goede passes. Dissonant was de ervaren Rochdi Achenteh, die liet zien, waarom hij geen contract krijgt. En het terugkerende Loofje bleef gelukkig onbestraft door ons supertalent Menno Bergsen. En wat had Menno weer een geweldige redding in de tweede helft bij buitenspel van TOP. Jay Idzes viel opnieuw goed in. Met de omzettingen van de Ossenkoppen kregen we het moeilijk. We wonnen nauwelijks duels en waren iedere keer een stapje te laat. Ik heb te weinig tactisch inzicht om daar de oorzaak van te zien. In ieder geval hadden we een groot deel geen grip op het goede combinatiespel van TOP. Naast het goede voorbereidende werk van onze Branco was het ook tactisch een goede goal van Elton Kabangu, namelijk om niet door te lopen, maar even te blijven hangen, waardoor je vrij staat.
  Tactisch verschil tussen Wels en Nasci. Bij corners van ons hield Wels drie mannen voorin om te gaan voor de counter. Onze Nasci trok bij corners alle 11 spelers achterin.
  Helaas is sterkhouder Karim Essikal vrijdag geschorst.

 10. Avatar
  maart 31, 2019

  Top is een lastige tegenstander. Volle bak voor de winst. Forza Blauw-Wit!