Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.237 Reactie(s)

 1. Avatar
  april 08, 2016

  Uiteraard hoop ik ook dat we winnen.
  Zie ook uit naar eventuele oude bekenden en uiteraard Boris die zo vriendelijk is geweest een kaartje te regelen. Zal me de namen van alle spelers moeten laten influisteren. Enigste bekende gezicht zit op de bank als assistent-trainer. Tot straks en iedereen een mooie wedstrijd met Ons Clupke als winnaar gewenst.
  Cordialement, Fransoos

 2. Avatar
  april 08, 2016

  Jammer, dat Trutjes HULK stout is geweest. Hoop voor onze Fransoos, dat we zegevieren. Wellicht ziet hij Sprinty, snel als de TGV naar Paris.
  Nog nieuws over de spelerscontracten? Verwacht, dat Wimilio een contractje krijgt. Onze Roemeen lijkt me ook geen verkeerde, maar komt weinig aan de bak.

 3. Avatar
  april 07, 2016

  Narris fce start gewoon in 4-3-3. Altijd het eigen spelletje spelend. Waren gisteren 27 spelers op de training. Keuze zat dus!

  Opstelling: Swinkels, de Wilde, Ntoko, vd Buijs, Massop; Swinnen, van Imschoot, Vink; Caenepeel, Kastaneer, Koc.

  Kastaneer heeft bij ADO vaker als spits gespeeld en ook in de oefenduels met ons “2e”.

  Morgen tref je een tegenstander die als je 2e eindigt mogelijk in de playoffs weer treft. Goede voorbereiding dus.

 4. Avatar
  april 07, 2016

  Go Ahead speelt morgen in een 4-4-2 opstelling met o.a. Nieveld. Gezien de geschorste v.d. Hurk en de blessure bij Boere zou het best kunnen wezen dat ook FCE in een 4-4-2 systeem start. Aanpassen aan de tegenstander is misschien geen optie maar, “nood breekt wetten”. Pittige partij morgen want ook die koekhappers zitten in een flow.

 5. Avatar
  april 05, 2016

  Staat er ook een reden bij waarom? En wie van de jongens op amateurbasis komt in aanmerking voor een contract?

 6. Avatar
  april 05, 2016

  Harm zat toch niet in de luwte. In Edje liet hij weten, dat Tom van Imschoot geen nieuwe aanbieding krijgt. In gesprek is Harm met spelers, die nu op amateurbasis ballen.

 7. Avatar
  april 04, 2016

  Dinsdag gaat Maxime Gunst voor het eerst na zijn blessure weer minuten maken bij de reserves. Als ik het goed heb spelen ze morgenmiddag vriendschappelijk. Ik verwacht ook dat Marko Mitrovic zijn opwachting gaat maken. Boere en Swinkels zijn nog geblesseerd. Mooi om vd Gaag gisteren oo tv te zien. Supertrainer hebben we weer.

 8. Avatar
  april 03, 2016

  Het kwartje valt natuurlijk niet altijd goed, zoals uit bij de Bossche Bollen en de Fortunezen. Maar goed, we hebben niets te zeuren, want de resultaten zijn verbluffend goed. Voetballend zijn de verschillen niet zo groot tussen de ploegen. Opportunisme, details en geluk zijn van groet invloed. Hoop, dat Mitch toch onze Sprinty gaat sparen om fit in de nacompetitie te zijn. Het vergt erg veel kracht van onze tiener.
  Ik heb begrepen, dat wanneer de aflopende contracten niet opgezegd worden ze automatisch doorlopen.
  Ons Harmpje staat, wat publiciteit betreft, in de luwte.
  Luyksgestelse Fransoos, welkom in het verre Pays Bas. Hoop voor je, dat ons sterrenensemble de arend uit de lucht schiet. Laat onze HULK de trekker maar over halen.
  Trouwens voor de Branco fans: Wat een juweeltje van de Boom.

 9. Avatar
  april 03, 2016

  Volgens mij Rossen, Ntoko, van Imschoot, vandePutte (huur) en Kastaneer (huur) lopen af. N’Toko is al langer bekend dat hij niet wil verlengen. En dan heb ik het niet over de spelers op amateurbasis.

  Ik denk dat de manier van spelen juist onze kwaliteit is. De ploeg scoort eigenlijk altijd een goal. Heeft een wapen met stilstaande situaties. En deze trainer heeft er een duidelijke stempel in gehad om op resultaat te voetballen. Thuis verloren wij dit seizoen slechts 1 wedstrijd. De Aalsterweg is weer een onneembare vesting!

 10. Avatar
  april 03, 2016

  En dat is het bizarre van dit seizoen. Best is het allemaal niet, maar ze pakken toch verrekes veel punten. In ieder geval staat de verdediging goed. De laatste jaren hebben we elke keer een aantal spelers die de kar trekken. Hopelijk is deze bron niet opgedroogd met het vertrek van Hans Smulders. Heb trouwens niks gehoord over vertrek van spelers vanwege de formele opzegging van 1 april. Ook niks gelezen in het ED.