Gastenboek Eindhoven 1909

Welkom op het gastenboek van Eindhoven 1909. Het staat vrij om hier een bericht te plaatsen. Echter gelden er wel een aantal regels. Het gebruik van schuttingwoorden, scheldwoorden en vloekwoorden is verboden. Ook provocerend taalgebruik in de richting van tegenstanders, spelers, scheidsrechters, supporters of andere personen is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regel volgt (tijdelijke) uitsluiting van het gastenboek, bij herhaalde overtreding volgt uiteindelijk permanente uitsluiting.

Geef een reactie

2.237 Reactie(s)

 1. Avatar
  april 17, 2016

  De laatste thuiswedstrijd zit erop. 18 wedstrijden, 11 zeges, 5 remises, 2 nederlagen, 38 punten, doelcijfers 30 voor en 15 tegen. Wat valt daarover te zeggen in historisch perspectief.
  61,1% van de wedstrijden gewonnen, slechts in 5 seizoenen werd beter gedaan.
  11,1% van de wedstrijden verloren, slechts in 4 seizoenen werd beter gedaan. Had men niet van Achilles verloren dan zou met 1 nederlaag het record geëvenaard zijn.
  2,11 punt per wedstrijd, slechts in 5 seizoenen werd beter gedaan.
  1,67 doelpunt voor per wedstrijd, dat houdt niet over. In de helft van de 54 vorige seizoenen werd meer gescoord.
  0,83 doelpunt tegen per wedstrijd, slechts in 4 seizoenen werd beter gedaan.

 2. Avatar
  april 17, 2016

  Volgens mij heeft het weinig nut om nu ineens alles om te gooien. Dat geeft geen enkele garantie dat het beter gaat. Alleen de hoop dat het beter gaat. Statie is één keer ingevallen en daarin heeft hij op mij niet zoveel indruk gemaakt dat hij erin moet. Dan heeft Ionescu betere -maar ook slechtere- invalbeurten gehad. Rossen is populair bij sommigen vanwege de periode vóór zijn vertrek. Na terugkomst heeft hij mij niet overtuigd. Horsten zat ook weer bij de selectie, is ooit gehaald voor het middenveld.
  Een ideale samenstelling heeft Mitch ook niet, gezien de vele wisselingen in de basis. Maar het middenveld zal toch uit het kwintet Swinnen, van Imschoot, Deschilder, Vink, vandePutte komen.

 3. Avatar
  april 17, 2016

  Eindelijk komt dan nu de discussie los over de oorzaak van het minder presteren van onze Blauw-witten.
  Namelijk het middenveld.
  Ik ben een “stokoude:” supporter die o.a. de kampioens jaren van 1952-1956 heeft meegemaakt en sindsdien
  heel wat wedstrijden voorhij heeft zien komen.
  Het verschil met vorig jaar schuilt hem inderdaad op het middenveld.
  Vorig jaar werd er directer naar voren gespeeld en nu is vooral Swinnen die de boel ophoud.
  Onze spitsen moeten de bal bij wijze van spreken op het middenveld op komen halen willen ze ook nog aan het willen deelnemen.
  Van veel doelpunten maken komt dan niet veel terecht.
  Toen Ivo Rossen alweer twee jaar geleden weer vcan St.Truiden terugkwam was ik hoopvol gestemd.
  Ja, eindelijk weer een speler die het vizier naar voren had gericht en die de wil had om te winnen.
  Ik kan dan ook niet begrijpen waarom hij zo weinig kansen heeft gekregen.
  De taak van de technisch directeur is dan ook om dat middenveld te versterken en Ivo Rossen er deel van te laten zijn.
  En dan spelen om de eerste plaats want die play offs is niks voor ons.
  En Trutje, wanneer ben je stokoud?

  Ton van Heck

 4. Avatar
  april 17, 2016

  Ja, het middenveld is wel het grootste punt van zorg. Die mag wat mij betreft volledig op de schop. Zie daar graag Rossen als controlerend slot. Misschien wat compacter gaan spelen, we spelen tenslotte het beste voetbal op de counter. Wat mij betreft een versterkte verdediging en een aanval. Beetje gaan spelen zonder echt middenveld, niet dat het kan, maar hopelijk snappen jullie wat ik bedoel.

  Los van getoonde spel, wil ik toch nog eens teruggrijpen naar het verhaal begroting. We doen het gewoon prima met deze begroting en met dit spelersmateriaal. Echt een hele forse aderlating t.o.v. vorig jaar en alhoewel ik dit jaar weinig spectaculaire wedstrijden heb gezien, is het erg knap om vierde te eindigen. Jaren meegemaakt dat er best behoorlijk werd gevoetbald, maar dat we ergens onderaan bungelden. Ik geef toe dat het inmiddels lang gelden is, maar toch. De stand vergoed veel!

  Andere jaren gingen we met hoge verwachtingen de nacompetitie in, dit jaar niet. Daardoor ook geen druk en kan je juist voor een verrassing zorgen en anders mogen we weer trots zijn op onze club.

  En wat te zeggen van onze “Zlatan”van Eindhoven, wat vonden we er van?

  Het was nog lang onrustig in het supportershome, Boyke!

  Forza FCE!

 5. Avatar
  april 17, 2016

  Met Boris eens, dat er hard gewerkt werd. Dubbel naar Swinnen, want het moet ook geen heksenjacht worden, maar wat stoort is de voorkeurspositie voor hem. Bijv. Speelden Swinnen en van Imschoot beiden en van Imschoot was de betere, dan werd niet Swinnen, maar van Imschoot gewisseld. En dat irriteert. Zo ken ik ook niet de invloed van de assistenten. Durven die kritisch te zijn. Zoals Boris let op Swinnen, zo zouden de assistenten ook speciaal op spelers kunnen letten, want een trainer alleen kan niet alles zien. Bijv. Verberne let op de achterhoede en middenveld en Maas op de voorhoede om maar wat te noemen.
  Wat anderen ook al zeggen, het ontbeert het middenveld aan fysieke kracht. De sympathieke Deschilder werkt zich een slag in de rondte, maar fysiek en voetbaltechnisch (een bal controleren kost hem al moeite) matig. De tijd is kort, zoals James voorstelde om andere spelers op het middenveld uit te proberen. Massop is een idee vanwege zijn onverzettelijkheid, maar heeft daar niet gespeeld, net als Rossen geen kans heeft gehad. In ieder geval tonen wij supporters oprechte bezorgdheid met de hoop op meer, we blijven immers gek op dit kluppie.

 6. Avatar
  april 17, 2016

  Laten we met het positieve beginnen. Er werd tweede helft wel hard gewerkt om die gelijkmaker te maken maar er ontbrak elke creativiteit om de geparkeerde bus van Achilles te doorbreken. Naar aanleiding van de negatieve berichten hier over Swinnen toch maar eens extra mijn aandacht op deze voetballer gericht en helaas kan ik alleen maar bevestigen dat het 1 groot drama was wat hij vrijdag liet zien. Met de Schilder en Van de Putte was het een matig middenveld wat weinig hoop geeft voor de Play offs. Laten we hopen dat in de wedstrijden tegen NAC alles mee zit en we kunnen stunten. Het resultaat dit seizoen is prima maar op basis van het vertoonde spel heel het seizoen zouden we eigenlijk gewoon in de middenmoot moeten staan.

 7. Avatar
  april 16, 2016

  Ha Boyke, ik ben ginne plakkerd. Trouwens de zoon van Mario Verlijsdonk heet ook zo. Ik geef ons 10 procent kans tegen NAC, net zoveel als mijn dochter, die is aangenomen als balletdanseres in Dance Company Theater Osnabrück. Dus, dan gaan we volgend jaar naar de Frederiklaan. Gisteren sprak ik een stokoude supporter, die het landskampioenschap in 1954 nog heeft meegemaakt. En deze kenner ziet ook de tekortkomingen van ons middenveld. Nee, de Mitch houdt van vaste gewoonten en daar wijkt hij nauwelijks vanaf. Bijv. Vaak wisselen rond de 70e minuut. Zo wil hij niet uit een counter scoren, ook al sta je achter (Emmen lukte dat wel afgelopen maandag bij de 4e goal door een mannetje op de counter bij Swinnen te zetten) door bij corners 11 man naar achteren te halen, omdat hij denkt, dat de kans op een tegengoal dan kleiner is. Dat blijkt dus theoretische onzin, want Achilles scoorde uit een corner, zoals NAC in Breda dat tweemaal deed. Zo zal hij ook vasthouden aan zijn vedette Swinnen. (voor het eerst gewisseld gisteren, nee, niet omdat Mitch hem zwak vond, maar om met Vink meer aanvallende impulsen te brengen) Gevoelsmatig zou ik ook voor Rossen kiezen, maar we hebben Rossen nauwelijks gezien, behalve op de bank, dus we kennen zijn vorm niet. Het blijft vreemd, dat de Mitch zelden gebruik heeft gemaakt van de ervaring van deze oude rot. We zullen moeten bidden , dat de corners van Dario goed vallen. (geluk of pech dus, gisteren dus pech met de corners). En een bevlieging van Sprinty, die zijn neus achterna snelt. Moge het geluk van mijn dochter bij de auditiechoreograaf van hetzelfde laken een pak zijn, dan zegevieren we tegen NAC. Hoop doet leven.

 8. Avatar
  april 16, 2016

  Vak G en Trutje zijn zeker te lang blijven hangen na afloop? of hebben ze de hoop al opgegeven want op dit moment hebben we geen schijn van kans tegen Nac

 9. Avatar
  april 16, 2016

  Ik ben het met James eens, maar Mitchell blijft spelers als vandePutte en Swinnen opstellen die al heel het seizoen door het ijs zakken. Van Imschoot en Rossen horen gewoon in de basis met deze selectie

 10. Avatar
  april 16, 2016

  Wat is er toch aan de hand?
  Deelname aan de nacompetitie lijkt een farce, hoewel je het bij voetbal nooit weet.
  Waar is de geest gebleven.
  Heb er geen vertrouwen meer in.
  Middenveld bezetting lijkt me van intens belang.
  Komende wedstrijd nog eens oefenen met iets anders.
  Of hebben we een selectie die niet beter kan als het er op aan komt?

1 3 4 5 6 7 224