2018 begonnen, gastenboek weer open

2018 begonnen, gastenboek weer open

Allereerst vanaf deze plek een welgemeend gelukkig nieuwjaar aan alle bezoekers van onze website. Op een jaar in goede gezondheid en met goede prestaties van onze club.

We beginnen 2018 al met wat nieuwtjes:

* Per vandaag is het gastenboek weer open gesteld en kan iedereen zijn of haar verhaal weer kwijt. Uiteraard blijft dit ook nog altijd mogelijk onder de artikelen.

* Op de website www.fc-eindhoven.nl kan er tot a.s. vrijdag worden gestemd op de naam voor het nieuwe supportershome dat op korte termijn geopend zal gaan worden.

* Vandaag trainde Abdel Malek El Hasnaoui (23) mee met de selectie. De middenvelder speelde voor de winterstop zijn wedstrijden bij Jong AZ. Ook Rodney Klooster (AS Trencin) traint nog steeds mee. Beide lijken de eerste winterse versterkingen te worden.

* De selectie vertrekt donderdag voor 3 dagen op trainingskamp naar St Michielsgestel, wij verwachten per fiets..

Geef een reactie

4 Reactie(s)

 1. Avatar
  januari 03, 2018

  Van een aantal supporters vernomen, dat dit boek werd gemist. Een aangename luxe, die de weefmeester ons biedt. We hoeven geen zoete koekjes te bakken met kritisch blauwwit oog. We zijn allen divers, maar een ding hebben we gemeen onze hartstocht voor onze blauwwitten.

 2. Avatar
  januari 03, 2018

  We zullen weer eens fanatieker worden op het gastenboek.
  Is er al nieuws?

 3. Avatar
  januari 03, 2018

  Heel fijn dat het gastenboek weer open is. Voor mij toch de beste manier om op de hoogte te blijven van alles wat met ons cluppie gebeurt. Allerbeste wensen voor 2018

 4. Avatar
  januari 02, 2018

  Laat me als nestor de aftrap nemen om iedereen een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2018 te wensen!