a.s. Zaterdag, 8 Juli, 1e training

a.s. Zaterdag, 8 Juli, 1e training

Aanstaande zaterdag, 8 Juli, begint FC Eindhoven aan het nieuwe seizoen. Rond de klok van 10.30u zal de selectie het seizoen 2017/2018 aftrappen. De selectie, die een enorme metamorfose onderging, zal zich vanaf nu kunnen gaan richten op een succesvol nieuw seizoen. Zondag vertrekt de ploeg direct op trainingskamp naar het Slowaakse Trencin.

Wie de selectie zaterdag onder handen zal nemen is nog even de vraag. Er is nog geen nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Mocht er aanstaande zaterdag nog altijd geen hoofdtrainer zijn dan zullen Pascal “Patje” Maas en Maurice Verberne dit natuurlijk moeiteloos op zich nemen. Beide mannen lopen al wat jaren rond bij de club.

Kom een kijkje nemen

Sinds een paar seizoenen start de club het nieuwe seizoen op een zaterdag. Natuurlijk hartstikke leuk voor de supporters, zo krijgen zij de kans om hierbij aanwezig te zijn. Laten we hopen dat er zaterdag vele supporters een kijkje komen nemen. Dit geeft de (nieuwe) spelers meteen een warm blauwwit welkom!

Dus tot zaterdag 8 Juli, aanvang 10.30 uur.

Geef een reactie

1 Reactie(s)

 1. Avatar
  juli 03, 2017

  Nog geen trainer/ coach en geen keeperstrainer meer. Maas en Verberne krijgen het druk. Misschien kan de voorzitter een balletje trappen met de keepers en geef Smit eens een kans.
  Er is toch wel een uittocht van spelers en coaches en fysio.
  Wel niemand is groter dan de club.
  Ik hoop wel dat er iets overblijft!