Belangrijke weken voor de winterstop

Belangrijke weken voor de winterstop

FC Eindhoven begint aanstaande vrijdag, na een weekend vrijaf vanwege interlandvoetbal, aan belangrijke weken voor de winterstop. Met nog zes wedstrijden te gaan tot aan die winterstop zijn er nog veel punten te verdienen. Met NAC (thuis) en VVV (uit) als de laatste twee duels zijn de komende vier duels misschien wel nog belangrijker. Eindhoven start vrijdag in Den Bosch (huidig nr 14), ontvangt vervolgens Dordrecht (huidig nr 17), gaat dan op bezoek bij Fortuna (huidig nr 16) en speelt dan de derby tegen Helmond Sport. Vier wedstrijden op rij waar op papier dus wat tegen te halen moet zijn.

Met twee zeges uit de laatste twee competitie wedstrijden ging FC Eindhoven het interlandweekend met een goed gevoel in. Alhoewel het voetbal niet goed was tellen in dit geval wel de punten. Door deze twee zeges heeft de ploeg van “Simeoniz” de aansluiting met de bovenste plaatsen weer gevonden. Aanstaande vrijdag wacht FC Den Bosch. Deze wedstrijd stond eind September ook al op het programma. Toen won Eindhoven in de beker met 2-3. Een uitslag waar we uiteraard vrijdag ook weer voor zouden tekenen.

FC Den Bosch

De tegenstander van vrijdag vinden we terug op de 14e positie. Met twee punten achterstand op ons zullen de Bosschenaren hopen om vrijdagavond rond de klok van 22.00u boven ons te staan. Ook de ploeg van trainer Wiljan Vloet won de laatste twee competitiewedstrijden. In eigen huis won men met 1-0 van Jong Utrecht en op bezoek bij RKC ging de ploeg er met een 0-2 zege vandoor. In de tweede periode staat de ploeg uit Den Bosch er overigens sowieso goed voor. Uit de vier wedstrijden die tot nu toe in deze periode werden gespeeld haalde de ploeg al negen punten. Eindhoven is dus gewaarschuwd.

Bus of eigen vervoer

De grote bus (ca 70 personen) is nagenoeg uitverkocht, op moment van schrijven hebben we nog slechts TWEE plaatsen beschikbaar (opgeven via www.fceuitkaarten.nl). Het is echter ook mogelijk om op eigen vervoer af te reizen naar Den Bosch. Echter zijn de kassa’s aan het uitvak gesloten. Het kaartje moet vooraf worden gekocht bij de administratie aan het Jan Louwers Stadion. Maandag tm vrijdag geopend van 9.00 tot 16.30 uur.

Dus ga mee en steun FCE!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.