Cambuur uit, weer een finale…

Cambuur uit, weer een finale…

Wederom een belangrijke wedstrijd voor FC Eindhoven. Vandaag trekt de ploeg naar Leeuwarden voor de mogelijk laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Zonder captain Dario van de Buijs treft men Cambuur. Wil FC Eindhoven alles in eigen hand houden dan zal er tenminste een punt gehaald moeten worden. De druk zit erop want de Graafschap en RKC hijgen in de nek. Zeker gezien het resterende programma is puntverlies vanavond geen optie.

In Leeuwarden zal Eindhoven door minimaal 85 supporters worden gesteund. Het is nog mogelijk om mee te gaan! Er is een plekje vrij gekomen in de bus en tot 15.00u “verkoopt” FC Eindhoven aan de administratie nog kaarten voor het uitvak. Het mooie is, deze zijn GRATIS af te halen. Enkel de reis moet nog worden gemaakt… 🙂

Laten we hopen op een mooie avond voor onze club….

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    april 30, 2017

    Wat jammer dat het gastenboek er weer uit ligt. Dan schrijven we hier maar even, kan ik toch even afreageren. De spanningen lopen wel erg hoog op, nu het einde van een teleurstellend seizoen heel dichtbij komt. Er waren gelukkig een paar redenen dat we weggespeeld zijn. Cambuur heeft een heel goed elftal en zitten al weken in een flow en, of je daar nu met 1-0 of met 4-1 verliest dat maakt niks uit. Daarnaast hadden we verdedigend personele problemen. Maar…….., als je Fce- er bent, en dus een optimist, dat zie je voor de komende week weer kansen. En wat is er dan nog mooier. Winnen van HS, RKC laat punten liggen en wij knokken naar de eredivisie, zoals de laatste jaren ook De graafschap,Roda en de GAE deden. Die clubs hebben ook laten zien dat het kon. Dus vrijdag beginnen we echt!