Dag 2 in Slowakije

Dag 2 in Slowakije

Ook dag 2 in Slowakije zit er nagenoeg op voor de mannen van FC Eindhoven. Onze reporter ter plaatse kon hierover het volgende melden…

Dagje 2

In de ochtend ontbeten we met z’n allen, daarna gingen we direct door naar de training. Even uitlopen om vervolgens een actieve warming-up te doen. Dit was nodig om de spiertjes toch weer even te activeren! We hebben een goede training gehad. In de middag teruggekomen in het hotel en wederom wat gegeten.

Ontgroening

Na het middageten was het tijd voor de ontgroening van wat nieuwe spelers. Dario (vd Buijs) moest een liedje zingen voor de gehele groep, staand op een stoel. Hij rapte een Nederlands nummer, onder begeleiding van beats, gemaakt door de hele groep (dit deden we door met de handen op de tafels te slaan). Door tijdgebrek werd dit voor de andere jongens in de avond hervat.

In de middag hebben we een video analyse gehad van de afgelopen wedstrijden en daarna wat uurtjes vrij gehad om te relaxen. Aan het einde van de middag stond training twee van de dag op het programma.

 

Het Slowaakse eten niet erg geliefd

Terug op de kamer gekomen kregen we wederom eten vanuit het hotel. Het Slowaaks eten valt zeker niet bij iedereen in de smaak. Na het eten waren de volgende twee nieuwe spelers aan de beurt om hun zangkunsten te tonen. Ditmaal waren Jari vandePutte en ikzelf aan de beurt om wat moois te laten horen! De rest van de groep ondersteunde ons door mee te zingen en op de beat te klappen. Als afsluiter werd er door DJ Dario nog wat muziek gedraaid. De rest vermaakte zich onder het genot van een potje darts of met de pooltafel. In de avond werd er nog wat geouwehoerd op de gangen. Om vervolgens dag twee af te sluiten.

Morgen spelen we om 14.30 uur de oefenwedstrijd tegen een “eredivisieclub” uit Tsjechië.

Tot morgen!

 

dag2Pascal aan het darten

 

dag2_3Het andere talent werd ontdekt…

 

dag2_2DJ Dario

 

 

 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.