Derde zege op rij

Derde zege op rij

FC Eindhoven heeft voor het eerst dit seizoen drie wedstrijden op rij weten te winnen. In Den Bosch werd dit seizoen voor de tweede keer gewonnen van de plaatselijke trots. In September, voor de beker, won de ploeg van Moniz nog met 2-3. Ditmaal werd er met een 0-2 zege in de bus naar huis gestapt.

In de eerste helft was Den Bosch de gevaarlijkste ploeg, vooral Beltrame (huurling van Juventus) was een plaag voor de defensie. Toch kon hij, net als zijn collega’s, het net niet vinden. Aan de andere kant deed Fries Deschilder dat kort voor rust wel. VandePutte legde de bal terug en Deschilder krulde de bal prachtig hoog binnen.

Na rust werd de thuisploeg wat slordiger. FC Eindhoven kreeg meer grip op de speelwijze van Den Bosch en kreeg zelf wat mogelijkheden. Uit, wederom, een prachtige vrije trap van Super Dario was het Alemao die de bal subliem binnenschoot. Dat FC Eindhoven vervolgens tot het laatste fluitsignaal op de hoede moest blijven lag ook wel een beetje aan de ploeg zelf. De ploeg kreeg voldoende 100% kansen om de wedstrijd voortijdig te beslissen. Toch bekroonde Swinkels zijn goede wedstrijd met een cleansheet en bezorgde het FC Eindhoven de derde zege op rij.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.