Een derby vol spanning..

Een derby vol spanning..

FC Eindhoven sluit morgen het reguliere seizoen af met de derby van het zuidoosten. De burenruzie tegen Helmond Sport zal eerst gewonnen moeten worden voordat “livescore” geraadpleegd kan gaan worden. Enkel puntverlies van RKC (op bezoek bij MVV) kan Eindhoven dan nog een playoff plaats bezorgen.

Massaal achter de ploeg

Of we nou wel of niet de playoffs gaan bereiken moet er niet toe doen. De derby dien je te winnen! Niet alleen omdat het je laatste kans is op playoff voetbal, maar vooral voor je supporters. Aan diezelfde supporters de vraag er morgen vanaf minuut 1 massaal achter te gaan staan. Zorg dat je dat extra steuntje in de rug bent! Laten we er met zijn allen een mooi voetbalfeest van gaan maken en dan zien we om 21.50u wel of er nog een toetje gaat volgen.

Forza FCE!

 

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    mei 05, 2017

    inderdaad vanavond moeten we winnen, als onze trainer de juiste opstelling uit zijn hoed tovert kan het nog een mooi slot worden, ik geloof als een van de weinige dat fce nog voor een sensatie kan gaan zorgen. de laatste 2 jaar zijn er teams gepromoveerd die de laatste strohalm pakte, misschien zijn wij dat dit jaar. ge weet wel 3x = scheepsrecht, we hoeven van niemand te verliezen,denk aan de lichtstadcup nac thuis jong ajax thuis en telstar uit, kom op fc we gaan erop en erover,