Een domper in Emmen

Een domper in Emmen

Zoals Mitchell van der Gaag zei, het is een uitstekende test voor de play-offs, een druk weekend met op vrijdag tegen de Go Ahead Eagles en op maandag FC Emmen. Twee wedstrijden tegen subtoppers in een weekend, precies zoals in de play-offs. Helaas zakte de ploeg voor de test. Met een 0-0 gelijkspel en een 4-2 nederlaag zou dat in de play-offs ook niet voldoende zijn.

Lange reis

En zo mochten we op maandagavond naar Emmen. Een reis van in totaal 500km. Niet ideaal natuurlijk voor de werkende mens. Toch werd er vroeg in de middag al koers gezet naar Emmen. Zo konden we in ieder geval in de middag nog genieten van het zonnetje dat heerlijk aanwezig was. De wedstrijd gaf helaas niet het resultaat waar de blauwwitte supporter op hoopt. Emmen was met 4-2 te sterk en plaatste zich daarmee ook definitief voor de 1e ronde van de play-offs.

Vrijdag revanche

A.s. vrijdag kan FC Eindhoven revanche nemen door de laatste competitiewedstrijd in het eigen stadion winnend te gaan afsluiten. Te gast is dan Achilles’29. Wij rekenen op jullie komst. Zoals gebruikelijk sluiten we de avond, feestelijk af.

 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.