Eindhoven blijft in de race, 4-2

Eindhoven blijft in de race, 4-2

FC Eindhoven heeft na 3 nederlagen weer een zege weten te boeken. In eigen huis werd Den Bosch met 4-2 verslagen. Door de nederlagen van RKC en FC Emmen blijft Eindhoven daardoor in de race voor een plaats in de play-offs.

Het begon moeizaam vrijdagavond. Den Bosch was de betere ploeg, zonder echt kansen te krijgen. Eigenlijk was de eerste kans die Eindhoven kreeg direct raak. Vloet wipte de bal mooi over doelman Heemskerk en bracht het goed gevulde Jan Louwers Stadion in extase. Niet veel later konden de supporters opnieuw opveren, ditmaal zorgde Leonardo met een prachtige steekpass ervoor dat Tibo vandeVelde kon scoren. 2-0 en niks aan de hand.

Dat dacht iedereen in ieder geval. Toch werd het direct na de rust alweer een wedstrijd. Bilate bracht Den Bosch terug in de wedstrijd en na een kwartier spelen bracht Azizov Den Bosch zelfs op gelijke hoogte. Ongeloof op de tribunes, weer leek de ploeg het zelf weg te gaan geven.

Toch ging de thuisclub niet het koppie laten hangen. Lieder bracht Eindhoven met een mooie treffer op 3-2 en in de blessuretijd counterde FC Eindhoven via Caenepeel en Vloet zelfs naar 4-2. Een wedstrijd die niet altijd even goed was maar wel spektakel bracht werd op deze manier gelukkig nog wel gewonnen.

Vrijdag wacht FC Dordrecht, winst is noodzakelijk om in de race te blijven. Ga dus mee en steun FC Eindhoven ook in Dordt!! (kaarten te koop via www.fceuitkaarten.nl)

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.