Eindhoven boekt grote zege

Eindhoven boekt grote zege

FC Eindhoven heeft de wedstrijd in Almere met 0-4 gewonnen. Voor Eindhoven maakte Lagouireh, van Son en Maradonny 2x de doelpunten.

Vooraf was niet iedereen er zeker van dat FC Eindhoven zou gaan winnen. Eindhoven won nog niet zo heel vaak in Almere en met de afwezigheid van vele spelers was het de vraag hoe de ploeg zich zou houden. Bij aankomst werd ons ook nog duidelijk gemaakt dat we zouden zijn beland in de “Almeerse hel” (zie foto). Hier was echter weinig van te merken, of ze moeten de stinkende plek bedoelen die als WC aangeduid werd… Toch voetbalde Eindhoven gewoon hetzelfde spelletje als normaal en zorgde de vervangers ervoor dat het niveau absoluut niet minder werd. Al met al een uitstekende teamprestatie van de jongens van JP de Jong!

Door de zege stijgt Eindhoven naar de 2e plaats in de Jupiler league. Na 13 wedstrijden in dit seizoen hebben we al 3 punten meer dan het gehele vorige seizoen bij elkaar!

Volgende week wacht in het eigen Jan Louwers Stadion Excelsior. Onze jongens verdienen volle tribunes! Neem dus vrienden, familie, kennissen en collega’s mee en steun FC Eindhoven op jacht naar de volgende drie punten!

Voor de foto’s klik hier

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.