Eindhoven hard onderuit in Almere

Eindhoven hard onderuit in Almere

FC Eindhoven heeft gisteren in Almere een harde nederlaag opgelopen. De thuisploeg won met 4-0.

Zonder Almere tekort te willen doen, helemaal geen verkeerde ploeg, was het vooral dramatisch wat de supporters in het uitvak te zien kregen. Overal een stap te laat, verdedigend ontzettend zwak en aanvallend onmachtig. Een 4-0 nederlaag was daarom ook zeker niet geflatteerd.

Hoe nu verder?

De belangrijkste vraag zal zijn, hoe nu verder? Gaan één of twee versterkingen het verschil helemaal maken? Feit is wel dat de competitie vijf rondes aan de gang is en de selectie nog altijd niet rond is. Na 31 Augustus weten we meer, maar laten we hopen dat deze vijf competitierondes de ogen wel hebben doen openen, en dat er zo de komende dagen nog wat “surprises” uit de hoge hoed van Harm gaan komen. De doelstelling die hij uitsprak na het oefenduel tegen Racing Genk, top 3 van de Jupiler League, is anders verre van haalbaar…

Even wat anders

Ondanks de teleurstelling van gisteren, en het niet al te optimistische gevoel wat er momenteel heerst, gaan we vandaag de gedachtes verleggen. Er staat een heuse (blauwwitte) bruiloft op het programma. Twee supporters die elkaar gevonden hebben bij de club, die alle wedstrijden samen bezoeken, en nu dat ook nog eens vast gaan laten leggen. Maikel en Michelle, geniet ervan samen!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.