Eindhoven hard onderuit in Doetinchem

Eindhoven hard onderuit in Doetinchem

FC Eindhoven heeft in Doetinchem een harde nederlaag geleden. De thuisploeg was met 4-0 te sterk.

Eindhoven begon helemaal niet slecht aan de wedstrijd. Was absoluut niet minder dan de tegenstander en daarom was de 1-0 ruststand best zuur. Na rust was het echter snel afgelopen. Na de 3-0 van Anthony van den Hurk en de rode kaart voor Matthys (veel te zwaar gestraft) was de wedstrijd helemaal beslist. Trainer van Leeuwen besloot Branco van den Boomen en Mart Lieder vast te sparen met het oog op het duel van maandag.

Dat het uiteindelijk nog 4-0 werd was echter iets voor de statistieken. De 60 meegereisde supporters bedankte toch hun ploeg nog voor de inzet en hadden in de bus al snel de positieve vibe van de heenreis weer te pakken. Maandag wacht Cambuur, nieuwe kans dus op de drie punten!

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    november 27, 2017

    De Hulk liet zich gemakkelijk vallen. Spelregeltechnisch is het met de hand ontnemen van een scoringskans een rode kaart. De zwaarte van de overtreding is niet van belang. Zelfs onze Leeuw kent de spelregels niet.
    De Hulk schreef in een krant, dat hij een fijne tijd bij ons kluppie heeft gehad en bij ons veel heeft geleerd. Ik had hem graag gezien op links met Lieder in de spits ervoor.