Eindhoven in belangrijk duel onderuit

Eindhoven in belangrijk duel onderuit

FC Eindhoven is de belangrijke week in de strijd om een playoff plaats slecht begonnen. In en tegen Emmen werd met 2-0 verloren.

De wedstrijd in Emmen begon redelijk. Eindhoven was de gevaarlijkste ploeg en kreeg een aantal aardige mogelijkheden via Sprockel en Vloet. Toch viel het doelpunt aan de andere kant. Zoals wel vaker dit seizoen werd er dramatisch verdedigd en zorgde Bannink voor de 1-0.

Eindhoven was aangeslagen maar kreeg toch een enkele mogelijkheid om terug in het duel te komen. Zo raakte VandePutte na een goede vrijetrap de lat.

Op slag van rust viel de goal echter aan de andere kant. Genero Zeefuik scoorde a la Hennie Meijer en gooide de wedstrijd voortijdig in het slot.

Tijdens en kort na de rust kwamen beide supporters groepen samen voor een biertje. Vooraf was de bedoeling dit voor de wedstrijd te doen. Echter duurde de busreis langer dan vooraf gepland (ruim 3 uur). Na het eerdere duel in Eindhoven werden de supporters van Emmen ontvangen in het supportershome, ditmaal kwam het aanbod van Emmen kant. Mooie geste.

Vanavond wacht een duel met jong PSV. Een wedstrijd die je moet winnen. Jong PSV is wel versterkt met Locadia en Oekraïne international Zinchenko dus het zal lastig zat worden…

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.