Eindhoven pakt in slotseconde zege

Eindhoven pakt in slotseconde zege

FC Eindhoven heeft in de laatste seconde van de wedstrijd de zege weten te pakken. In een nat, koud en leeg Jan Louwers Stadion werd Cambuur met 2-1 verslagen.

Dat de keuzes momenteel niet reuze zijn is duidelijk. Er is plek op de bank voor nog wat wisselspelers maar die opties ontbreken. Toch weet trainer van Leeuwen er met de huidige groep het maximale uit te halen. Voetballend bij vlagen goed, soms ook heel matig, maar altijd als team hard werkende!

Ook vandaag was het soms heel goed, soms heel slecht, maar streed de ploeg tot de laatste seconde voor de zege. Kansen waren er genoeg, aan beide kanten overigens. Maar de kansen van Swinnen (2x), Kabangu (2x), Lieder en van de Velde hadden het duel al veel eerder moeten beslissen. Toch was een penalty in de 92e minuut nodig om de drie punten in Eindhoven te houden. Aan de ontlading te zien zal niemand er zich echt druk om maken. In Eindhoven kan rustig geslapen worden, de plaatselijke FC staat weer 9e.

Op naar vrijdag, dan wacht (Top) FC Oss.

Geef een reactie

2 Reactie(s)

  1. Avatar
    november 28, 2017

    Goed om te zien(samenvatting) en lezen dat het elftal en de technische staf samen ervoor zorgen dat er met de juiste instelling gespeeld wordt. In dat geval is het voor de supporters beter te accepteren dat er wel eens wat fout gaat. Afmaken is nog steeds een probleem. Ik zag toch enkele meer dan mooie kansen voorbij komen.

  2. Avatar
    november 28, 2017

    Om Jacobs te citeren hots knots begonia voetbal met vuurpijlen in de lucht. Opnieuw na de rust zwak uit de kleedkamer. Herstelden wel. Het had ook 7-4 kunnen zijn. Uitblinker was Tibo van de Velde.