Eindhoven pijnlijk onderuit

Eindhoven pijnlijk onderuit

FC Eindhoven heeft qua punten duidelijk niet de gewenste competitie start. Afgelopen vrijdag was Jong PSV met 1-2 te sterk waardoor FCE uit de eerste 4 duels slechts 2 punten heeft behaald.

Na de nederlaag in Nijmegen was er toch behoorlijk wat optimisme onder de Eindhoven supporters. Het vertoonde spel was immers van een goed niveau en als dat spel getoond kan blijven worden dan moeten de punten haast wel vanzelf gaan komen. Ook tegen Jong PSV was het niet slecht (zeker de 2e helft niet) maar waren de 3 punten wederom voor de tegenstander.

FCE, dat de Ultras Eindhovia hun 5 jarig jubileum met een mooie sfeeractie zag vieren, kwam helaas al snel op 0-1 achter. Lammers verpestte het feestje en bracht jong PSV aan de leiding. Lieder bracht FCE voor rust nog wel op 1-1. Na rust speelde beide ploegen vervolgens volop voor de winst. Beide kregen behoorlijke kansen maar FCE liep tegen hetzelfde probleem aan als vorige week. Het vizier stond niet op scherp en de bal wilde er niet in. Drie minuten voor tijd liet de Braziliaan Mauro aan de andere kant zien hoe het wel moest. 1-2 En wederom een domper te verwerken.

Aanstaande vrijdag moet FCE op bezoek in Waalwijk bij RKC. Laten we hopen dat daar dan eindelijk de drie punten gehaald gaan worden, we hebben het nodig…

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.