Eindhoven verliest van Jong Ajax

Eindhoven verliest van Jong Ajax

FC Eindhoven heeft gisteren verloren van de koploper. Jong Ajax won verdiend met 2-3.

Bij opkomst van de spelers lieten de supporters zien mee te leven met de familie Swinkels. Met een spandoek en duizend sterretjes staken de supporters doelman Ruud Swinkels een hart onder de riem.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Jong Ajax was de betere ploeg. Het had zelfs een grotere uitslag kunnen worden. Toch bleef het tot de laatste minuut spannend omdat de ploeg van Wilfred van Leeuwen wel continu hard bleef werken. Helaas zat een punt er niet meer in.

Vrijdag wacht in Spakenburg het duel met Jong Utrecht. Laten we hopen dat daar de drie punten weer behaald gaan worden.

Geef een reactie

2 Reactie(s)

 1. Avatar
  oktober 30, 2017

  We eindigen wellicht niet bij de bovenste ploegen, maar enthousiasme en inzet kan het team niet ontzegd worden. Zeer vermakelijke wedstrijd tegen de Amsterdammers, die verdiend wonnen maar nog bijna de 3-3 om de oren kregen met de laatste vrije trap in de 90e minuut. Mooi gebaar ook richting Ruud. Mooie actie, veel belangrijker dan het resultaat.

 2. Avatar
  oktober 28, 2017

  Wij hebben een selectie met matige kwaliteiten. Dat is wel duidelijk.
  We zullen het moeten doen met incidentele succesjes. Meer als de onderkant can de ranglijst zit er niet in. Ik vind het verslag en conclusies in het eindhovens dagblad terecht. Er lijkt ook sprake van een zekere stuurloosheid. De voorzitter vertrekt, de algemeen manager vertrekt, de technisch adviseur is overal behalve waar hij moet zijn en de spelers die hij heeft aangetrokken zijn niet 1e divisie waardig. Ik hoop het beste, maar vrees ……………..?