Eindhoven verslaat Fortuna

Eindhoven verslaat Fortuna

FC Eindhoven heeft thuis wederom een zege geboekt, ditmaal werd er met 3-1 gewonnen van Fortuna Sittard. Mart Lieder scoorde tweemaal en een eigen doelpunt (die wij aan Swinnen geven) zorgde voor de Eindhovense doelpunten.

Vorige week pakte de ploeg van Moniz slechts een punt in Dordrecht, daar waar er zeker meer in had gezeten. Ditmaal werd er gewonnen, ondanks dat Fortuna de 1e helft de betere ploeg was. Na rust ging het gelijk op totdat FC Eindhoven op 2-1 kwam. Vanaf dat moment leek Eindhoven bevrijd en was er geen enkele twijfel meer wie dit duel zou gaan winnen. Dankzij de zege behaalde men nu 7 punten uit de laatste 3 duels en is men volledig terug in de strijd om de laatste play-off plaats.

Morgen wacht een zwaar duel, in Breda zal gastheer NAC een pittige kluif gaan worden. In uitduels is Eindhoven dit jaar geen hoogvlieger, maar laten we hopen dat in Breda de 3 punten behaald kunnen worden. Ruim 80 supporters zullen FC Eindhoven steunen in Breda, er is nog plek in de bus. Kaarten nog altijd te koop via www.fceuitkaarten.nl

Forza FCE!

 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.