Eindhoven zet eindsprint te laat in, wel 3e zege op rij

Eindhoven zet eindsprint te laat in, wel 3e zege op rij

FC Eindhoven heeft voor het eerst dit seizoen drie duels op rij weten te winnen. Na zeges op Helmond Sport en Go Ahead Eagles werd nu Almere City met 3-2 verslagen. Grote man aan de zijde van FC Eindhoven was Mart Lieder. Hij maakte 3 doelpunten en staat inmiddels op 30 doelpunten dit seizoen.

In een zonnig, warm en toch nog redelijk goed gevuld Jan Louwers Stadion (ruim 2.500 toeschouwers) speelde FC Eindhoven en Almere City een alleraardigste pot. Het was nergens aan te zien dat het seizoen voor FC Eindhoven al gespeeld is. De ploeg was fel en wilde het thuispubliek echt nog iets laten zien. Het werd geen hoogstaande pot maar wel eentje met veel strijd, aanvallend voetbal en veel kansen en goals. Uiteindelijk won FC Eindhoven met 3-2.

De verschillen zijn klein dit seizoen in de Jupiler League. FC Eindhoven is inmiddels weer opgeklommen naar de 12e plaats op de ranglijst maar is te laat in de juiste vorm gekomen. Een play-off plek is vanwege het slechte doelsaldo onhaalbaar geworden.

Toch geven de laatste weken nog een klein beetje reden om positief te blijven. Volgend jaar zal de selectie uit veel andere spelers bestaan maar belangrijkste is dat het publiek achter de club blijft staan. Daarom is het goed om te zien dat er al ruim 75 supporters een kaart hebben aangeschaft voor het laatste competitieduel van a.s. zaterdag in Oss. Ondanks dat er niks meer op het spel staat gaan de supporters toch nog een keertje allemaal achter de ploeg staan!

Ook nog mee? Geef je dan snel op via www.fceuitkaarten.nl

Ook op eigen vervoer is het mogelijk om te reizen naar Oss. Je moet dan wel je kaart vooraf kopen in Eindhoven. De administratie verkoopt deze van maandag tm vrijdag 09.00-17.00, kosten zijn 10 euro.

Tot zaterdag! Forza FCE!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.