Emotionele keuzes kosten Eindhoven drie punten

Emotionele keuzes kosten Eindhoven drie punten

Eindhoven heeft zich vanavond geen goede dienst bewezen. In eigen huis verloor FC Eindhoven met 2-1 van FC Oss..

Trainer Moniz wisselde flink in zijn basiself. Puur op emotie, vanwege de nederlaag bij Achilles’29 afgelopen maandag. Het kwam zijn ploeg niet ten goede. Niemand wist precies wat de bedoeling was en de ploeg liep continu achter de feiten aan.

Nadat Boere (ja die spits die in 2 jaar bij ons nooit iets liet zien) de gasten in de tweede helft op 0-2 bracht begon FCE pas te voetballen. De 424 opstelling was terug en de club creërde volop kansen. Lieder trof doel en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Het publiek ging er nog eens goed achter staan en het geloof was terug. Helaas kwam dit alles dus te laat..

Pijnlijke week dus met twee nederlagen tegen matige ploegen. Voorlopig haken we dan ook af om de bovenste plaatsen.

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    februari 11, 2017

    De coach is verantwoordelijk voor deze chaos. Deze onrustige en chaotische en emotionele man maakt spelers onzeker en zeker niet beter.
    Hij is mogelijk een goede trainer maar geen coach. Waar is het fundament en de visie van Faber gebleven, verder ontwikkeld door de Jong en ook door van der Gaag . Resteert een puinhoop met aan zichzelf twijfelende voetballers. Jonge, jonge hoe heeft het zover kunnen komen?
    Bestuur neem uw verantwoordelijkheid.