FC Eindhoven en de gekke 4 minuten..

FC Eindhoven en de gekke 4 minuten..

FC Eindhoven heeft gisteravond ook de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen weten te winnen. MVV werd met 4-1 verslagen.

Matige start

Eindhoven begon matig aan de wedstrijd, leed veel balverlies en MVV bepaalde het wedstrijdbeeld. De Maastrichtse ploeg kwam dan ook terecht op een 0-1 voorsprong.

Gekke 4 minuten

Vroeger zei mijn moeder altijd tegen me “hedde de gekke 5 minuten weer”? Nou gisteravond had ik die weer even. Ditmaal kon ik er zelf echter niks aan doen. FC Eindhoven schoot ineens uit alle hoeken raak en boog een 0-1 achterstand om tot een 3-1 voorsprong. Dat is nog eens een wedstrijd doen laten kantelen. De sfeer op Vak-D kreeg een boost, en oud voorzitter Pieters zong uit volle borst mee!

Tweede helft voor de statistieken

In de tweede helft leek het geloof bij MVV er niet meer te zijn. De ploeg creëerde nauwelijks nog iets en FC Eindhoven vond het allemaal wel goed zo. Chiró N’Toko gooide de wedstrijd halverwege de 2e helft helemaal op slot, 4-1.

Thuis nog ongeslagen

Zo blijft FC Eindhoven in de thuiswedstrijden nog zonder puntverlies. Vorig jaar had de ploeg thuis ook nauwelijks puntverlies. Met 5 wedstrijden gespeeld en 7 punten binnen kan FC Eindhoven in ieder geval met een goed gevoel de komende interlandweek in gaan. Volgende week is er geen competitie wedstrijd, op 11 September speelt Eindhoven wederom thuis. Dan ontvangen we aan de Aalsterweg Almere City.

Foto’s staan inmiddels online, klik hier >>

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.