FC Eindhoven “reserves” verslaan Baronie, 5-0

FC Eindhoven “reserves” verslaan Baronie, 5-0

FC Eindhoven heeft vanavond een oefenwedstrijd tegen de zondag hoofdklasser Baronie met 5-0 weten te winnen.

FC Eindhoven speelde een sterke pot, was fel en liet merken dat het deze oefenwedstrijd serieus nam en wilde winnen. Het duurde tot de 21e minuut voordat de score werd geopend. Een vrije trap van ca 20 meter trapte Anil Koc (a la Christiano Ronaldo) de kruising in. Daarna kreeg FC Eindhoven de smaak te pakken. Eerst maakte Mandiangu 2-0 en, na goed voorbereidend werk van Caenepeel, maakte Koc er voor rust ook nog 3-0 van.

Terug van het biertje of de koffie

Het plukje supporters dat naar het Jan Louwers Stadion was gekomen zat net weer op de stoel en zag snel alweer een volgend doelpunt. Ditmaal was het Jinty Caenepeel die de bal koelbloedig voorbij de doelman schoot. In de tweede helft lukte het de gasten wel tweemaal om gevaarlijk te worden, beide keren stond doelman Joris van Gerwen paraat om de inzet te keren. Aan de andere kant bleef Eindhoven kansen creëren. Zo was Anil Koc dicht bij zijn derde treffer, zijn stiftje kwam echter via de doelman op de lat terecht. Toch werd het in de 81e minuut nog 5-0. Na een prachtige individuele actie van Koc zorgde Mandiangu met zijn tweede treffer van de avond voor de 5-0 eindstand.

Goed resultaat tegen een Hoofdklasser. De jongens die vanavond in actie kwamen lieten zien dat de selectie in de breedte wederom sterk is en dat trainer van der Gaag keuze genoeg heeft dit seizoen.

Opstelling van FC Eindhoven: van Gerwen; Iordanescu, N’Toko (46′ Massop), vd Buijs, Junior; Horsten, Vink, van Imschoot; Caenepeel, Mandiangu, Koc.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.