Geen gastenboek online

Geen gastenboek online

Wij krijgen regelmatig wat vragen omtrent het gastenboek. Dit hebben wij zelf offline gehaald. Hiervoor hebben we een aantal redenen:

 • Het continu bijhouden, onderhouden en goedkeuren van reacties vergt tijd
 • Af en toe ontvangen wij flinke spamreacties / aanvallen op het gastenboek
 • Anoniem klagen over de club, of andere supporters

Verder is het “hebben van” een gastenboek wat achterhaald. Er is namelijk ook de mogelijkheid om onder elk nieuwsartikel te reageren. Dit zijn vaak de actuele zaken rondom de club en/of wedstrijden.

Geef een reactie

8 Reactie(s)

 1. Avatar
  november 18, 2017

  Voorlopig komen de doelpunten nog van Lieder Fransoos. Heel blij met de punten. Goede eerste helft, slecht begin van de tweede. Toch pakte ze het nog redelijk op. De 4-2 had makkelijk gemaakt kunnen worden. Dankzij Swinkels uiteindelijk toch de volle buit. We lopen nog steeds bijna gelijk aan vorig seizoen. 1 punt minder, maar wel een beter doelsaldo. Vooral minder tegendoelpunten.

 2. Avatar
  november 17, 2017

  Begrijpelijk maar wel jammer voor diegene die ons cluppie van veraf volgen, zoals deze Fransoos. Was een goede plek om op de hoogte te blijven van wat er speelde onder de supporters. Hoop dat op deze plaats wat vaker nieuwtjes te lezen zullen zijn. Blijf het volgen. Veel plezier vanavond, ik heb ze in ieder geval 2 weken geleden in Spakenburg zien winnen. Viel niet tegen alleen wel erg afhankelijk van de doelpunten van Lieder. Is te hopen dat er ook door anderen gescoord gaat worden. De na lange tijd weer meespelende Gunst deed het goed. Groet uit Frankrijk.
  Cordialement, Fransoos

 3. Avatar
  november 16, 2017

  Je kunt nu per nieuwsbericht reageren, dat doen ze ook bij NAC( B-side rats). Is ook leuk en we blijven op de hoogte van de ontwikkelingen. De cijfers van 2016/2017 zijn inmiddels ook bekend. Een positief resultaat en dat is mooi, zeker omdat er vorig jaar behoorlijk wat salaris is uitgegeven aan Alemao, Moniz etc. ik heb het idee dat de transfer van Dario v d Buijs in de cijfers is opgenomen en dat de opbrengst van Caenepeel in de cijfers van volgend jaar zit. Opvallend vond ik de post debiteuren ( ruim 8 ton ) tov vorig jaar ( ruim 2 ton).
  Ik ben blij dat we er na zo’n teleurstellend seizoen, financieel zonder kleerscheuren, zijn uitgekomen.

 4. Avatar
  november 16, 2017

  Jammer, maar als er een hoop onzin en spam op komt, wel logisch om er mee te stoppen met het gastenboek.
  Ik vond het altijd wel leuk om er af en toe iets op te schrijven maar zeer zeker ook om wat stukjes en meningen te lezen. Dan maar wat regelmatig nieuwe items hier neerzetten misschien?
  Morgen de tweede wedstrijd van de tweede periode. Een keer, twee keer achter elkaar winnen in de competitie, is volgens mij nog niet gelukt. Hopelijk tegen MVV dan wel. Gisteren slechts 14 spelers fit op het trainingsveld. (Vermeulen en Desilva trainden apart, Kada niet gezien.) Van Leeuwen is niet te benijden. Maar we blijven positief. De sfeer is echt geweldig goed, iedereen werkt er hard voor en niemand verzaakt. Meer kun je niet doen.
  Gefeliciteerd ook iedereen met de 108e verjaardag. Hopelijk kunnen we nog lang van onze club genieten.

 5. Avatar
  november 15, 2017

  Jur, onder elk nieuwsbericht blijft de mogelijkheid om te reageren. Dat zijn dus juist de actuele zaken die er spelen. Veel lezers dan waarschijnlijk maar (te) weinig schrijvers, de moeite dus ook niet om open te houden.

 6. Avatar
  november 15, 2017

  Geachte heer Wijsman, je hebt geschreven, dus het kan, graag doorgaan met je vlijmscherpe analyses. U heeft ervaring als scheidsrechter, dus u kunt het een en ander scheiden, men noemt dit in andere kringen zo iets als abstraheren. Dus ga gewoon door. Wij kijken uit naar uw meningen met positieve kritiek.

 7. Avatar
  november 15, 2017

  Ik kan me voorstellen, dat de rol van zedenmeester een ondankbare en tijdrovende zaak is. De vraag blijft altijd de mate waarin je het woord het vrije woord laat zijn. Vuilspuiterij en beledigingen daarmee zet de schrijver zichzelf te kijk en niet de weefmeester. Wel hoort dit niet anoniem te zijn, maar onder eigen naam. Daarom ben ik ook onder eigen naam gaan schrijven.
  Een gastenboek is niet achterhaald. Dikwijls ging het immers om actuele zaken, zoals strubbelingen of verse reacties op de recent gespeelde wedstrijd. Een podium om je te uiten of te lezen (van horen zeggen werd het graag gelezen) valt helaas weg. En daarmee voor een deel betrokkenheid. En voor een deel gemis van wat er onder een supporter leeft in negatieve of positieve zin.
  Vanwege het tijdrovende aspect van onze Tom begrijpelijk. Mij rest hem te bedanken voor het podium.

 8. Avatar
  november 13, 2017

  Weet iemand wanneer de financiën van afgelopen seizoen bekend worden gemaak?