Gouden wissels bezorgen FC Eindhoven 3 punten

Gouden wissels bezorgen FC Eindhoven 3 punten

FC Eindhoven heeft de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard weten te winnen. De invallers Koc, Boere en Caenepeel bogen een 0-1 achterstand om tot een 3-1 zege.

Weer was het geen grootse wedstrijd en toch haalde de ploeg van Mitchell van der Gaag de drie punten binnen. Het is ook een kwaliteit om wedstrijden op deze manier winnend af te sluiten. Lang zag het er echter somber uit. Beide ploegen kregen wel wat kansen maar faalde in de afwerking. Vooral de kans van Roald van Hout in de eerste helft (ging alleen af op doelman Kaya) en die van Tom Boere in de tweede helft (voorzet van Caenepeel) hadden een doelpunt moeten opleveren. Toch kwam Fortuna aan de leiding. Swinkels liet een corner uit zijn handen glippen en Lekesiz frommelde binnen.

Eindhovens kwartiertje

In het laatste kwartier zou Eindhoven echter orde op zaken stellen. Eerst maakte Koc met een mooie uithaal 1-1. Vervolgens maakte Boere op prachtige wijze 2-1, om het slotakkoord aan Jinty Caenepeel te gunnen die de 3-1 binnenschoof. Drie punten binnen en nog vaster in de top 5 van de ranglijst!

Weekje vrij en dan twee lastige uitwedstrijden

Aankomend weekend hoeft FC Eindhoven niet in actie te komen. Vanwege “onnodige” interland wedstrijden is Eindhoven vrij. Wel een mooi moment voor de spelers die nog met blessures kampen. Zo hebben Gunst, N’Toko en van den Hurk extra tijd om hiervan te herstellen en mogelijk aan te sluiten voor de duels die gaan volgen. Eindhoven treft namelijk op 20 en 27 November twee directe concurrenten voor de bovenste plaatsen. Allereerst VVV en vervolgens koploper Go Ahead Eagles. Als seizoenkaarthouder kun je extra voordelig mee, beide duels zijn voor een totaalprijs van 32,50 te bezoeken. Klik hier om je reis direct te boeken!

Fotoverslag van dit duel bekijk je hier >>

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.