Iedereen fit op weg naar Venlo

Iedereen fit op weg naar Venlo

De laatste wedstrijd voor FC Eindhoven in 2016 zal worden gespeeld bij koploper VVV Venlo. De selectie van “Simeoniz” is volledig fit en gaat voor een resultaat.

Wederom zal het een wedstrijd worden waarin de ploeg kan aanhaken of afhaken. Verschil is nu alleen dat het ditmaal niet gaat om aanhaken voor een plek in de playoffs maar de titelstrijd. Bij winst in Venlo is het gat met VVV nog slechts 6 punten. De ambities van FC Eindhoven worden nog altijd niet onder stoelen en banken geschoven. Ondanks dat de 1e seizoenshelft wisselend qua resultaat is geweest blijft de doelstelling (voorlopig) meedoen om de titel. Winst is dan ook morgen noodzakelijk. De laatste weken hebben de ploeg terug in de race gebracht en men wil graag de winterstop in gaan met een goed gevoel. De laatste 7 wedstrijden won de ploeg 5x, speelde het 1x gelijk en verloor het (pijnlijk) 1x. Een zege bij VVV zou het goede gevoel versterken en duidelijk maken dat er ook dit jaar weer mooie dingen kunnen gaan gebeuren.

Met tegenstander VVV treft men een zware tegenstander. De ploeg staat natuurlijk niet voor niets bovenaan. Voorin zit bij VVV het grootste gevaar, met Seuntjens en Opoku heeft de ploeg twee toppers in huis. Verder hebben ze met oud FC Eindhoven spelers Hunte en Sleegers natuurlijk nog meer kwaliteit in huis. Ook middenvelders van Crooy en Leemans zijn goede spelers. Toch zit de sterkte misschien wel achterin waar de minst bekende namen rondlopen. De ploeg kreeg tot nu toe slechts 13 doelpunten tegen. Een uitdaging dus voor de equipe van trainer Moniz. Eindhoven zal waarschijnlijk starten met dezelfde elf spelers als waarmee het duel tegen NAC werd begonnen.

Vermoedelijke opstelling: Swinkels; Horsten, Sprockel, vd Buijs, de Silva; Deschilder, Vloet, Alemão; Caenepeel, Lieder, Bousbiba. 

Eindhoven zal morgen gesteund worden door ca 65 a 70 supporters. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de bus (te koop via www.fceuitkaarten.nl) en ook kaarten voor eigen vervoer zijn morgen aan de administratie van ons Jan Louwers Stadion nog te koop. Let wel op dat je dit doet tussen 09.00 – 16.30u. Voor de supporters die niet meegaan is de wedstrijd live te volgen op betaalzender Fox Sports. Maar zoals altijd is erbij zijn meemaken!

Spelers en supporters succes morgen, laten we met zijn allen 2016 op een goede manier afsluiten.

Forza FCE!

 

Geef een reactie

1 Reactie(s)

  1. Avatar
    december 15, 2016

    Goed stuk. Succes inderdaad