Informatie verplichte busreis naar restant derby!

Informatie verplichte busreis naar restant derby!

De weergoden zaten duidelijk tegen in de Derby tegen Helmond. Erg jammer, want het was van meet af aan een echte Derby. Veel sfeer en steun vanuit het uitvak en ook de wedstrijd zat boordevol sensatie.

Zoals bekend wordt deze wedstrijd op maandag 18 december a.s. om 20:00 uur uitgespeeld. De wedstrijd start vanaf de 25ste minuut.

Wat is nu de situatie voor supporters die opnieuw mee willen naar Helmond op 18 december a.s.?

Je had al een kaartje gekocht?
Wanneer je al een kaartje had gekocht voor de gestaakte wedstrijd, en je wilt mee op 18 december, stuur dan een mail naar info@fceuitkaarten.nl. Vermeld duidelijk je voor- en achternaam en laat weten dat je meegaat. Wij zorgen dat je dan weer op de lijst komt te staan. Supporters die al een kaartje hadden gekocht voor 8 december, krijgen voorafgaand aan de busreis een nieuw toegangsbewijs.

Let op:
Geef je je niet op per mail, dan gaan wij er vanuit dat je niet meegaat naar Helmond. Mailen kan tot en met vrijdag 15 december a.s.

Je had je niet opgegeven maar wilt alsnog mee?
Was je er 8 december jl. niet bij, maar wil je 18 december alsnog mee naar de Derby? Geef je dan snel op via www.fceuitkaarten.nl en koop je kaartje! Let op: vol is vol, dus ben er snel bij.

Vertrek bussen; Ben op tijd!
De bussen zullen op maandag 18 december aanstaande vanaf 18:30 uur vertrekken. Wij vragen iedereen die meegaat om op tijd aanwezig te zijn in het Supportershome zodat we ook op tijd kunnen vertrekken. Houd rekening met een kleine wachtrij bij het verkrijgen van het kaartje. Het Supportershome gaat om 17:30 uur open.

Helaas kunnen we bij deze wedstrijd niet wachten op supporters die om welke reden dan ook te laat komen. Dit op last van de Lokale Driehoek.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.