Mee naar de derby? Zie hier hoe!

Mee naar de derby? Zie hier hoe!

Vrijdag 4 Maart, de dag van de derby. Play-offs zijn inmiddels binnen, een plek bij de eerste vijf het volgende doel. Maar de derby tegen Helmond Sport is ook een wedstrijd om de eer, en dit keer ook nog eentje met revanche gevoelens vanwege het debacle in eigen huis. Hier wil je als supporter natuurlijk bij zijn!

De thuisploeg kent wederom een moeizaam seizoen, de trainer stapte onlangs op en mogelijk grijpt men weer naast play-off voetbal. Ook zij zullen dus gebrand zijn op een overwinning, zaak dus om als supporters van Eindhoven aanwezig te zijn om de eigen ploeg een flinke steun in de rug te geven!

Verplichte bus/auto combi

De wedstrijd is voor supporters van FC Eindhoven alleen te bezoeken via een verplichte bus- of autocombi.

Wil je met de bus mee? Koop dan je kaartje (liefst z.s.m. vanwege het vooraf bestellen van het aantal bussen) via www.fceindhovenfanstore.nl
Kosten: 19 euro voor leden/seizoenkaarthouders en 28,50 voor niet-leden/supporters zonder seizoenskaart (bus+kaartje wedstrijd)Vertrek: 18.30u aanwezig!

Eigen auto

Voor deze wedstrijd zijn er ook (een beperkt aantal) autocombi kaarten te koop. Deze zijn te koop via de administratie van FC Eindhoven. Dagelijks te koop van 09.00 – 16.30 uur

 

Zorg in ieder geval dat je erbij bent! Wij zijn FC Eindhoven!

 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.