Nederlaag in Volendam

Nederlaag in Volendam

Na de zege op de Graafschap moest FC Eindhoven maar eens een serie neer gaan zetten. Met een goed resultaat in Volendam zou definitief een plek in de top 6 gepakt worden. Het ging helaas anders. Volendam won met 3-1.

Circa 50 supporters van FC Eindhoven hadden de kou getrotseerd en deze verkozen boven een avondje FOX Sports, de wedstrijd werd live uitgezonden. Even leek dit de juiste keuze te zijn, kort na rust bracht Uiterloo Eindhoven immers op 0-1. Gejuich en blijdschap in het uitvak. Dit bleek van korte duur. Even leek het erop dat FC Eindhoven erop en erover zou gaan, Volendam leek rijp voor de slacht. De rollen werden echter snel omgedraaid. In 3 minuten tijd gaf FC Eindhoven de wedstrijd compleet uit handen. De 3-1 die uiteindelijk ook nog viel was er eentje voor de statistieken. Overigens net als het aantal toeschouwers dat Volendam doorgaf. Er zouden ruim 4.400 toeschouwers aanwezig zijn geweest. Waarschijnlijk zijn daar de live kijkers op FOX bij opgeteld.

Vrijdag wacht het Brabantse onderonsje met RKC. Een directe concurrent in de strijd om een plekje in de felbegeerde playoffs.

 

Geef een reactie

3 Reactie(s)

 1. Avatar
  januari 25, 2017

  We staan in de competitie waar we horen te staan gelet op de plussen en minnen van het team.
  Soms stijgen we boven ons zelf uit (gelukkig meestal aan de Aalsterweg), soms kennen we diepe dalen (FC oss uit), maar bovenal blijft staan dat we een wedstrijd niet koud kunnen maken door achter de nul te houden en er voor eentje in te prikken. Met name uit krijgen we te snel en te veel doelpunten tegen. Voeg daarbij dat in theorie onze beste voorhoedespeler Jinty een heel lastig seizoen kent door trainingsachterstand/motivatieproblemen bij aanvang en recent blessures en er blijft een middenmoter over. Op het juiste moment punten pakken kan dat nog steeds play off betekenen en dan is alles mogelijk. we gaan iig voor drie punten tegen de vrienden uit Waalwijk.

 2. Avatar
  januari 24, 2017

  Was ook aanwezig. Pats binnen een paar minuten was het gebeurd! Dat is niet voor het eerst dit seizoen! Technische staf en spelers “werk aan de winkel “. Het wordt nog heel zwaar om een play-off plaats te bereiken. ( Dit heb ik al eerder geopperd)

 3. Avatar
  januari 23, 2017

  Met het gastenboek nog niet werkende is mogelijk het reageren onder een artikel wel een optie. (Zodra alles weer werkt zal dit geplaatst worden)