Nederlaag voor FCE op de herdgang

Nederlaag voor FCE op de herdgang

FC Eindhoven heeft in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen te weinig gekregen. In het duel met Jong PSV was het absoluut niet de mindere maar verloor het wel.

Vooraf waren de supporters al erg voorzichtig. Met een selectie die nog niet rond is en ook nog eens wat afwezige (om diverse redenen) was het verwachtingspatroon naar beneden bijgesteld. Toch bleek dat niet nodig. De spelers die er wel bij waren lieten zien over een flinke dosis vechtlust te beschikken en maakte het Jong PSV bijzonder lastig.

FC Eindhoven kwam al vroeg aan de leiding. De goedspelende vd Heyden kopte een vrije trap van Branco hard binnen. Toch kwam jong PSV nog voor rust langszij. Een aangeraakt schoot viel uit het niets binnen.

Na rust gaf Eindhoven weinig weg. De enkele keer dat jong PSV wel voor de goal kwam was het direct raak. De vele blauwwitte supporters die naar de Herdgang waren gekomen hoopte nog op een slotoffensief maar verder dan twee kansjes voor Kabangu kwam Eindhoven niet.

Toch kan de ploeg met opgeheven hoofd verder. Qua werklust en teamspirit zit het wel goed en met de verwachte versterkingen van de komende weken gaan de punten nog wel komen.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.