Nog 2 weekjes… (update 24 Juni)

Nog 2 weekjes… (update 24 Juni)

Het klinkt raar, zeker omdat nog niet iedereen de play-offs al verwerkt heeft, maar het nieuwe seizoen start over ruim twee weken alweer. Om precies te zijn over 15 dagen, op vrijdag 26 Juni gaat de selectie van FC Eindhoven onder de nieuwe trainer Mitchell vd Gaag (hij tekende recent een contract voor twee seizoenen) weer van start.

Spelers zijn nog op vakantie, supporters zelf zullen misschien zelfs nog weken moeten werken voordat ze aan vakantie kunnen of mogen denken en toch staat het seizoen 2015/2016 al voor de deur. Een competitie met 19 ploegen door het vertrek van Jong Twente uit de Jupiler League. Morgenvroeg maakt de KNVB het conceptprogramma alweer bekend. FC Eindhoven heeft het oefenprogramma zelf nog niet helemaal rond, wel is een viertal wedstrijden inmiddels duidelijk. Zo treft de ploeg op zaterdag 4 Juli Deurne (uit), op dinsdag 7 Juli Westerlo (thuis) gaan we op zaterdag 11 Juli het jaarlijkse duel met Una (uit) aan en spelen we de lichtstadderby tegen PSV op dinsdag 21 Juli.

Rondom de selectie zijn nog veel vraagtekens, wat wel zeker is? Dat zijn de volgende spelers:

Selectie 2015/2016:

– Maxime Gunst, jun 2016
– Chiro N’Toko, jun 2016
– Fries Deschilder, jun 2016
– Chiel Kramer, jun 2017
– Ivo Rossen, jun 2016
– Timothy Durwael, jun 2016
– Branco vd Boomen, jun 2017
– Tibeau Swinnen, jun 2017
– Miguel Lopes, jun 2016
– Tom Boere, jun 2017
– Roald van Hout, jun 2017
– Sebastiaan de Wilde, jun 2016
– Anthony vd Hurk, jun 2017
– Dario van den Buijs, jun 2018
– Milan Massop, jun 2018
– Jari vandePutte, jun 2016
– Wouter Verstraaten, amateurcontract
– Stijn Lamers, amateurcontract
– Rick van de Struis, amateurcontract
– Joris van Gerwen, amateurcontract

Tot op heden haalde FC Eindhoven 4 spelers binnen. Wouter Verstraaten en Stijn Lamers komen over van PSV A1, Rick vd Struis van Feyenoord A1 en Joris van Gerwen van JVC Cuijck en tekenen een amateurcontract voor een seizoen.

De contracten van de volgende spelers lopen af: Beekmans, Hunte, van Son, Nieveld, Muyters, Bourdouxhe, vd Helm, vd Ven. Sleegers was gehuurd van Feyenoord en gaat zijn kansen krijgen in de Kuip.

Vooralsnog tekende geen enkele speler uit dit rijtje bij. Jens van Son heeft inmiddels contract getekend bij Roda JC, Beekmans vertrok naar FC Den Bosch.

Op amateurbasis speelde Karg, Dos Santos, Horsten en Kairies. Wat hun toekomst is blijft vooralsnog onduidelijk.

We gaan het zien!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.