Nog iets meer dan twee weken…

Nog iets meer dan twee weken…

De voorbereiding verloopt nog niet bepaald vlekkeloos, iedereen heeft er wel een mening over. 1 ding weten we wel zeker, op 17 Augustus start de competitie, en die competitiestart is direct pittig. Een terugblik op de afgelopen periode.

Eindhoven speelt gelijk tegen Al Jazira, 2-2.

FC Eindhoven heeft gisteravond een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Al Jazira van Marcel Keizer. Met de rust keek de ploeg van Nascimento tegen een 0-2 achterstand aan. In de 2e helft zorgde Marcelo Lopes en Branco vd Boomen ervoor dat er alsnog een 2-2 eindstand op het scorebord kwam te staan.

Rochdi Achenteh lang uitgeschakeld

Gisteravond is Rochdi Achenteh zwaar geblesseerd geraakt in het oefenduel met Al Jazira. De linksback heeft daarbij zijn enkel gebroken. Hoe lang Rochdi precies uit de roulatie is is nog niet bekend maar dat dit maanden gaat duren is duidelijk. Vanaf hier wensen wij Rochdi heel veel sterkte!

Karim Essikal & Siebe van der Heyden tekenen contract

De belgen Essikal en van der Heyden hebben afgelopen week hun toekomst aan FC Eindhoven verbonden. Beide spelers hebben een contract voor dit seizoen getekend met een eenzijdige optie op nog een seizoen. Wij wensen beide spelers heel veel succes!

Nog drie oefenwedstrijden te gaan

FC Eindhoven oefent nog drie keer deze voorbereiding. Aanstaande zaterdag treft het Jong Nac. Vervolgens speelt de ploeg van Nascimento nog tegen UNA en Sharjah FC (uit de verenigde arabische emiraten).

 

Foto bij het artikel met dank aan www.fc-eindhoven.nl

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.