Nog twee dagen…

Nog twee dagen…

Over twee dagen start het seizoen dan eindelijk echt. Is FC Eindhoven er klaar voor? Nee dat denk ik niet. De selectie is nog niet compleet en daardoor is de voorbereiding wat rommelig. Dat gaf trainer Nascimento zelf ook al paar keer aan in de pers. Toch is Nascimento positief over de spelers die er wel al zijn. Er word hard gewerkt door de groep. Op basis van de diverse trainingen die ik tot nu toe heb bezocht kan ik hem daar volledig in volgen. Gisteren werd de selectie overigens uitgebreid met vleugelflitsers Marcelo Lopes en Alvin Daniels. Hiermee zijn de vleugelposities in ieder geval wel goed ingevuld.

De sportieve kant is dus nog afwachten, er zal tot 31 Augustus nog veel gebeuren. In het stadion zie je ondertussen wel al van alles gebeuren. Zo is FC Eindhoven bezig met het plaatsen van een nieuw en groot LED scherm, worden de dug-outs beplakt met nieuwe sponsoruitingen, komen er nieuwe reclameborden aan het dak van het stadion (die de vertrokken sponsoren gaan vervangen), en misschien wel het belangrijkste, de voorzitter houdt zijn woord en komt de belofte die hij maakte op de forumavond na. Supportster Henny gaf daar aan dat bij regen de supporters in een rolstoel volledig nat worden geregend. De voorzitter gaf aan dat hij dit zou oppakken en het werk daarvoor is gisteren dan ook gestart. Hulde!

Voor de liefhebbers die niet meer kunnen wachten zijn inmiddels de 1e twee uitwedstrijden die we met de bus gaan bezoeken ook online geplaatst op www.fceuitkaarten,nl . Ook dit jaar zullen we proberen overal met een bus onze jongens te gaan steunen!

Nog twee dagen wachten mensen…….

 

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.