Ongelukkige timing, vd Gaag vertrekt

Ongelukkige timing, vd Gaag vertrekt

Nog ruim een week en de play-offs gaan ook voor “ons” van start. Toch kwam er vandaag nieuws vanaf de Aalsterweg wat niets met de play-offs te maken heeft (of juist heel veel?). Mitchell van der Gaag heeft aangegeven dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt, dit ondanks zijn doorlopende contract. Een verschil van inzicht zou hier de reden van zijn. Een opmerking die niks zegt en voeding is voor een ieder die graag wil vuren…

Het zal stof doen opwaaien, en er zal zeker over gesproken gaan worden. Door supporters, in de pers… Toch moet er uiteindelijk nog steeds maar EEN ding gebeuren! Winnen, oftewel meer goals maken dan de tegenstander. En uiteindelijk moeten onze jongens dat doen. En die weten ook dat hun carrière, bij promotie, misschien nog wel een stuk mooier kan gaan worden…

Allen samen voor de FCE! Niemand is groter dan de club!

Geef een reactie

5 Reactie(s)

 1. Avatar
  mei 06, 2016

  Niemand is groter dan de club. Daar zal iedereen het mee eens zijn! Voor de rest wordt onze Narris gevoed met oneigenlijke argumenten. Niet erg clean.

 2. Avatar
  mei 06, 2016

  Wat is bullshit Dennis? Niemand is groter dan de club. Zeker passanten niet!

 3. Avatar
  mei 06, 2016

  Bullshit Narris.

 4. Avatar
  mei 05, 2016

  Met de laatste zin ben ik het helemaal eens webmaster. En of M.v.d. Gaag nu heimwee heeft naar zijn gezin in Portugal, ruzie heeft met zijn schoonmoeder waar hij bij inwoont, de spanning van de nacompetitie niet aan kan, graag coach wil worden bij N.E.C., de T.D. van F.C.E. steeds ontloopt, geen swingend voetbal wil spelen of een van ander koffiemerk wil drinken, NIEMAND IS GROTER DAN DE CLUB!!!!!

 5. Avatar
  mei 05, 2016

  Jammer dat Mitchel , FC Eindhoven gaat verlaten. Goed werk geleverd met zijn staf. Ben benieuwd hoe de club het verlies van vrijwel een compleet bestuur , TD en nu dus de hoofdtrainer gaat opvangen. Succes in de play offs zou nu wel erg mooi zijn voor de Blauw Witten.