Passie en strijd leveren een punt op tegen Sparta

Passie en strijd leveren een punt op tegen Sparta

FC Eindhoven heeft in een koud en regenachtig Jan Louwers Stadion met 1-1 gelijkgespeeld tegen koploper Sparta. Hoewel er meer in had kunnen zitten konden de supporters tevreden zijn met een punt.

Na wederom een prachtig stukje verfwerk van onze jonge Ultras (en dus een prachtig doek) kon de wedstrijd beginnen. Het was duidelijk dat FC Eindhoven revanche wilde nemen op de nederlaag van afgelopen maandag tegen NAC. Toch kwam Sparta aan de leiding. Met eigenlijk de eerste echte kans was het direct raak. Toch gingen de kopjes niet hangen, de passie en strijd die de ploeg op de mat bracht werkte aanstekelijk op vak-D. Daar was het volume in de tweede helft ook wat harder dan voor rust. En dat ondanks het leger aan stewards voor vak-D (de lange zijde loopt tot en met vak J…..)

Nadat Eindhoven via een penalty op gelijke hoogte was gekomen (wederom een koele Jinty!) had diezelfde Jinty de wedstrijd ook nog in ons voordeel kunnen beslissen. Na een prachtige soloactie hoefde hij eigenlijk alleen nog maar op goal te schieten. Helaas mikte hij naast. Al met al tevreden met een punt, maar vooral met de strijd, de passie en het mentale stuk!

Vrijdag wacht in Maastricht MVV. Ben jij er ook bij?

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.