PERIODEKAMPIOEN!!

PERIODEKAMPIOEN!!

FC Eindhoven heeft gisteravond de 3e periodetitel weten binnen te slepen. Dankzij gunstige resultaten op de andere velden kon er aan de Aalsterweg (weer) een feestje worden gevierd.

De playoffs zijn binnen, altijd fijn als dat half Februari al zeker is. Toch blijft de doelstelling overeind staan zei Mitchell van der Gaag direct na afloop. Een plek bij de 1e vijf is nog altijd waar de ploeg voor gaat (en daarmee instromen in de halve finale). Makkelijk ging het gisteravond zeker niet. De uitslag, 4-0, doet anders vermoeden.

Maandagavond voetbal

Het kwam gisteravond regelmatig voorbij, de irritatie rondom het voetballen op de maandagavond. Op alle tribunes zie je terug dat de supporter (en dus ook de clubs) er niet bij gebaat zijn. Zo was het zelfs bij koploper Sparta een stuk leger, klaagde NAC al eerder over de maandag en was ook ons eigen Jan Louwers Stadion gisteren maar matig gevuld. Toch zorgt de KNVB er nog altijd voor dat er per seizoen diverse keren op de maandagavond gespeeld moet worden. Helemaal zuur is het dan ook dat de beslissing rondom een periodetitel op een maandag moest plaatsvinden. Hierdoor werd het een bescheiden feestje aan de Aalsterweg.

4-0

Dat de wedstrijd in 4-0 zou eindigen had in de rust niemand verwacht. Eindhoven had wel de voorsprong te pakken dankzij het doelpunt van Boere maar overtuigend was het allemaal nog niet echt. Ook in de tweede helft kon het lang beide kanten op gaan. Intussen werd op de tribune wel duidelijk dat de uitslagen op de andere velden gunstig waren. Het kwam de sfeer ten goede. VandePutte, Kastaneer en van Hout zorgde er uiteindelijk voor dat de zege met 4-0 een mooie werd. Na het eindsignaal verzamelde de spelers zich in de middencirkel om te wachten op het eindsignaal op andere velden. Nadat de 1e oerkreet vanaf vak-D klonk kon het feestje gevierd worden!

Felicitaties aan iedere blauwwitter zijn hier op zijn plaats. Wederom hebben we met zijn allen laten zien dat de club weer meetelt, groeiende is en ambitie heeft.

Eindhoven zal wezen, Eindhoven zal zijn!!

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.