Punt tegen MVV, vermakelijk duel

Punt tegen MVV, vermakelijk duel

FC Eindhoven heeft de eerste wedstrijd na het interlandweekend niet weten te winnen. In het eigen Jan Louwers Stadion werd het tegen MVV Maastricht 1-1.

In een wat rommelige, maar erg vermakelijke pot voetbal, was de FCE in de eerste helft wel de bovenliggende partij. Het kreeg ook een paar goede kansen. De allergrootste kans was voor de Silva. Hij kwam alleen voor de keeper te staan maar kreeg de bal er niet in.

Na rust begon MVV wat beter. Met Pedro aan de rechterkant had men een echt handenbindertje in hun elftal staan. Aan de andere kant kreeg Jinty Caenepeel de kans om FCE op voorsprong te schieten. De snelle buitenspeler, die na de hele “transferaffaire” weer terug is, faalde echter in de afronding. Toch kwam FCE aan de leiding. Na voorbereidend werk van nieuwkomer Rai Vloet schoot Kyle de Silva dit keer wel goed raak.

Toch konden de drie punten niet in eigen huis gehouden worden. Na een prachtige actie van Pedro, die Rossen het bos in stuurde, dook uit de rug van Horsten ineens Schroyen op. De oud jeugdspeler van FC Eindhoven tikte de gelijkmaker binnen.

Al met al zag het (te weinige) publiek een vermakelijke pot voetbal. FCE liet een betere indruk achter dan de weken ervoor en lijkt met oa Vloet en de terugkomst van Caenepeel weer op een ploeg die nog punten genoeg gaat pakken.

Komende week speelt FC Eindhoven in een week tijd maar liefst drie uitwedstrijden. Ga je mee? Via www.fceuitkaarten.nl bestel je je kaarten.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.