SCE1909 EN ULTRAS EINDHOVIA SLAAN DE HANDEN INEEN

SCE1909 EN ULTRAS EINDHOVIA SLAAN DE HANDEN INEEN

Supportersclub Eindhoven1909 en de jongeren van Ultras Eindhovia hebben besloten om de handen ineen te slaan. Sinds enkele weken hebben zij hun krachten gebundeld en gaan beide groepen samen verder. Een mooi samenwerkingsverband waar ook FC Eindhoven bij gebaat is.
Supportersclub Eindhoven1909 is onderdeel van EindhoFAN, het overkoepelend supportersorgaan (Supportersvereniging Eindhoven en Kidsclub Woutje zijn de andere groepen in EindhoFAN). Zij leveren op vrijwillige basis een bijdrage aan dit platform. Door intensief samen te gaan werken denken beide groepen nog meer te kunnen gaan bereiken.

Een mooi voorbeeld dat een goede samenwerking leidt tot mooie resultaten is het onlangs gecreëerde vak D. Beide groepen hebben onder de vlag van EindhoFAN hierbij hun steentje bijgedragen. Op de achtergrond zijn zowel SCE1909 als Ultras Eindhovia nog steeds druk doende om alles te realiseren. Mede dankzij vak D krijgt de jeugd bij FC Eindhoven een nog prominentere rol. Door vak-D te realiseren hopen wij dat meer mensen zich aansluiten om zo de sfeer in het Jan Louwers Stadion naar een hoger niveau te brengen.

Zowel SCE1909 als Ultras Eindhovia hopen dit seizoen samen nog meer aantoonbare resultaten te boeken die de sfeer ten goede komen, zowel op de tribune als bij andere activiteiten.

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.