Seizoen 2017/2018 is begonnen!

Seizoen 2017/2018 is begonnen!

FC Eindhoven is begonnen aan het nieuwe seizoen. Na een lange zomerstop stond vanmorgen de eerste training op het programma. Ruim 100 supporters waren naar het Jan Louwers Stadion gekomen om de selectie, onder leiding van de nieuwe trainer Wilfred van Leeuwen, in actie te zien.

De mensen die woonachtig zijn in de nabije omgeving van het stadion, en dachten te kunnen uitslapen, kwamen bedrogen uit. De jongere supporters van Vak-D hadden nog wat vuurwerk op voorraad en zorgde voor een knallende start van het seizoen. De spelersgroep kon rekenen op applaus tijdens hun warming-up.

Maxime Gunst, Civard Sprockel en Jonathan Rowell waren de afwezigen op de eerste training. Gunst heeft last van zijn achillespees en moet ook het trainingskamp komende week laten schieten. Rowell en Sprockel hebben te horen gekregen dat zij mogen uitkijken naar een andere club en zullen ook komende week niet mee op trainingskamp gaan.

Naast de gebleven spelers en de zes nieuwkomers stonden ook de jeugdspelers Joran Vermeulen en Jarno Janssen op het veld. Ook Tibeau Swinnen stond op het veld. Tibeau is einde contract maar maakt mogelijk alsnog kans op een contract. Na het weekje in Slowakije hopen beide partijen daar meer duidelijkheid over te hebben.

Al met al heerste er veel positivisme in het Jan Louwers Stadion. Een flinke opkomst qua publiek, een enthousiaste spelersgroep en vele lachende gezichten. Het belangrijkste is, we zijn weer begonnen!

 

foto met dank aan www.fc-eindhoven.nl

Geef een reactie

Geen berichten

Er heeft niemand een bericht geplaatst.